Verkocht: Bed and Breakfast in de Belgische Ardennen, Grandmenil, in provincie Luxemburg (België) te koop

€499.000

Details

La cour de Grandmenil is een stijlvol gerenoveerde woonboerderij uit 1946 met 4 ruime moderne gastenkamers (25 m²), waaronder een familiekamer (45m²) voor 5 personen. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer. Voor de gasten is er een eigen eetkamer en zitkamer. Buiten is er een groot terras met mooi uitzicht. De B&B is bekroond met 3 korenaren (groot comfort) en erkend door het Waals toeristisch orgaan.

Het is bijzonder mooi wonen in deze landelijk gelegen woonboerderij. Tegenover de B&B staat een goed bewaarde Pantzer tank uit de WOII die veel bezoek trekt. In 2017 zal ook een klein museum over de Slag om Grandmenil zijn deuren in het dorp openen. Wandelaars en fietsers kunnen meteen bij de B&B starten. Overige attracties en activiteiten in de Ardennen zijn bereikbaar op twintig minuten rijden. De B&B ligt zeer centraal in de Ardennen en is goed bereikbaar op slechts 5 minuten van de snelweg.

De voorzijde van de woonboerderij is geheel ingericht voor de gasten, de achterzijde is voor privégebruik. De woning is goed onderhouden en ingericht naar de tijd van nu. In 2007 is het pand, conform de verkregen vergunningen, vanbinnen compleet gerenoveerd en voorzien van isolatie. De privéwoning bestaat uit een keuken, een zitkamer, drie slaapkamers en een vlliering. In de boerderij zijn ook nog twee grote schuren met veel mogelijkheden.

De inboedel van de B&B is ter overname en reeds bij de vraagprijs inbegrepen. Evenals de overname van de goedlopende website en de reeds staande boekingen.

-Einde beschrijving-

  • ID: 18862
  • Gepubliceerd: 26 januari 2019
  • Laatste Update: 15 januari 2023
  • Weergaven: 4985