Villa met geschakelde vakantiewoning te koop in het Emsland (Nedersaksen)

€599.500 k.k.

Details

In het mooie Emsland, vlak bij de Nederlandse grens is onze villa met geschakelde vakantiewoning te koop. Het staat op een geheel omheind grondstuk van ruim 6600m2 en is als een mooi groen eiland, met veel bomen, gras, kippenhok en een moestuin.
Het vakantiehuis is vaak als zodanig verhuurd aan maximaal tien vakantiegangers. We hebben het echter ook in gebruik gehad als B&B voor ‘Vrienden op de fiets’. Het object ligt namelijk dichtbij de Ems en aan drie fietsroutes, waaronder de Jutlandroute. Er is ook mogelijkheid om met een haal- en brengservice wandelaars van het langs de grens lopende LAW Noaberpad onder te brengen. Sowieso is het huis ook een uitstekende uitvalsbasis voor mooie wandelingen.
Het vakantiehuis heeft een grote u-vormige woonkamer, een goed geoutilleerde keuken, vijf slaapkamers, drie douches en twee wc’s. Het kan met bijna al het huidige meubilair worden overgenomen.
Het woonhuis is een oude villa uit 1933. Deze is in 2007 geheel gerenoveerd. Het huis heeft beneden een ruime woonkamer, een moderne keuken, slaapkamer, kastenkamer, badkamer en hobbykamer. Op de eerste verdiepen bevinden zich vier slaapkamers, een grote werkkamer en een badkamer. De zolder is in 2016 uitgebouwd en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld yoga of meditatie.

Een prachthuis op een prachtplek. In Duitsland en dicht bij Nederland. Hierdoor heb je ‘best of both worlds’.

Nadere informatie kunt u verkrijgen via de makelaar.

Tekeningen

Kelder.jpg

Verdieping.jpg

Zolder.jpg

Bijlagen

  • ID: 40634
  • Gepubliceerd: 15 november 2023
  • Laatste Update: 15 november 2023
  • Weergaven: 666