Verkocht: Pension/hotel/b&b in Lösnich (Duitsland) met zicht op de Moezel

€379.000

Details

Verkocht: Dit mooie hotel-restaurant, momenteel in bedrijf als Bed en Breakfast, in het centrum van Lösnich in Duitsland, wordt te koop aangeboden. Het hotel ligt in de toeristische omgeving met volop wijnbouw.

Het object wordt aangeboden doordat de eigenaars de pensioengerechtigde leeftijd bereiken en geen opvolger hebben. Het object bestaat uit een historisch vakwerkhuis uit 1695 en een aanbouw uit 1990 en werd continu gemoderniseerd en gerenoveerd, zodat het in goede staat verkeert.

Het hotel beschikt over 11 hotelkamers, waarvan twee éénpersoons, zeven tweepersoons en twee driepersoons, met eigen sanitair (douche/wc), televisie en telefoon.  De kamers hebben uitzicht over de Moezel. Behalve de vermelde hotelkamers voor gasten is er ook een eigenaarswoning aanwezig met een woon- en eetkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Naast de hotelkamers en eigenaarswoning is er een ontbijtruimte met circa twintig zitplaatsen en veel houten details. De ruimte is in de voor de Moezel-regio kenmerkende stijl ingericht. Ook is er een gewelfde kelder, waar wijnproeverijen gehouden zouden kunnen worden. Aan de kant van de Moezel liggen twee terrassen op verschillende niveaus. Deze terrassen bieden samen plaats aan 60 gasten.

Er zijn op het eigen terrein vier parkeerplaatsen. Momenteel is het bedrijf in gebruik als B&B, maar vanwege de aantrekkelijke ligging, zijn er kansen om complete gastronomie aan te bieden.

Makelaarskenmerk: 1734 / (EHM-372)

N.B. De koopprijs is exclusief bedrijfsinventaris.  De koopprijs wordt vermeerderd met 3% aankoopcourtage (te vermeerderen met de wettelijke BTW/MwSt)
Dit object wordt gezamenlijk aangeboden met onze partner in Duitsland (referentie EHM-372).

-Einde beschrijving-

  • ID: 23667
  • Gepubliceerd: 13 februari 2021
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 5497