Verkocht – Montabaur Landhotel met schitterend uitzicht Duitsland

€800.000

Details

Verkocht: U bent op zoek naar een bijzonder pand op een bijzondere ligging?

Met een woonhuis dat vrijwel aan alle wensen voldoet en een horecapand, met een solide en hoogwaardig Interieur dat een basis biedt voor vele doeleinden?

In de buurt van de A3, afrit Montabaur, op een prachtige hoogteligging met uitzicht over het romantische Lahndal bevindt zich zo’n object.

Een ruim perceel, gelegen in een adembenemend mooi natuurlandschap met een panoramisch uitzicht.

Een groot horecapand, momenteel gevoerd als hotel-restaurant, biedt ook vele andere gebruiksmogelijkheden: seminarhuis, wellnesspension, dagkliniek. Het ruime en moderne woonhuis ligt prachtig midden in de natuur, biedt exclusief wonen, en toch naast uw bedrijfspand.

Op de begane grond van het horecapand zit momenteel een restaurant, daarbij behoort een grote professionele keuken. Op de beide bovenverdiepingen bevinden zich 21 gastenkamers met badkamers in een goed onderhouden toestand en over het algemeen modern ingericht.

Wellnessgedeelte met een binnenzwembad en sauna.Daarnaast is er een kegelbaan.

Het in 1999 gebouwde woonhuis ligt fantastisch direct aan de mooie natuur. Er is geen kelder, het pand is niet te groot en niet te klein.

Op de begane grond bevindt zich het ruime woon-eetgedeelte met open keuken en een prachtige serre met uitzicht over de natuur.

Een grote onderhoudsruimte met direkte toegang naar de dubbele garage.

De slaapkamer op de zolderverdieping beschikt over een inloopkast.

Naast de grote wellnessbadkamer biedt het pand voor de beide kinderkamers een eigen badkamer (met douche). Eén verdere kamer kan als kantoor of gastenkamer dienen.

Het geheel bevindt zich op een groot perceel van ca. 7.000 m2 direct aan de dorpsrand. Het is prachtig aangelegd met een grote tuinvijver, huisweide, zitgelegenheden onder bomen en een grote gastenparking.

Ligging:

Het object ligt in een kleine plaatsje in de buurt van Montabaur. Montabaur ligt zo ongeveer „in het midden van Duitsland“, direct aan de A3 (Keulen – Frankfurt) met een eigen af-/oprit.

In Montabaur zijn vele grotere firma’s gevestigd, zoals bijv. grote Internetproviders (Ionos/1&1, GMX, web.de) en heeft ook een groot Factory-Outlet-Center.

Er is een groot stations waar ook de ICE-trein (Keulen-Frankfurt) stopt en beschikt over een eerste klas infrastructuur en een zeer goede bereikbaarheid binnen Duitsland.

Het object ligt op een prachtige hoogteligging over het romantische Lahndal met vele recreatieve en toeristische mogelijkheden in de directe omgeving.

De koopprijs wordt vermeerderd met 3% aankoopcourtage (te vermeerderen met de wettelijke BTW/MwSt)
Dit object wordt gezamenlijk aangeboden met onze partner in Duitsland (referentie EHM-452)

Kenmerken
Soort object: Hotel, Pension, Hotel/restaurant, Bed & Breakfast, Horeca overig
Personeel: nvt
Ligging: uitzicht over het Lahndal
Vloeroppervlakte: 800 m²
Zitplaatsen gelijkvloers:
Zitplaatsen verdieping:
Zitplaatsen terras:
Woonruimte: nee
Parkeermogelijkheden: Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Overeenkomst(en) brouwerij: nee
Overeenkomst(en) speelautomaten: nee
Overeenkomst(en) leveranciers: nee
Omzetindicatie: Op aanvraag
Openingstijden:
Status inventaris:
Leasecontracten: nee
Energielabel: Op aanvraag

-Einde beschrijving-

  • ID: 26303
  • Gepubliceerd: 13 januari 2023
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 2746