Energievriendelijke instapklare B&B met 2 maisonnettes Occitanie Frankrijk

€419.000 k.k.

Details

Sfeervolle, energievriendelijke (op dit moment € 200 elektriciteitskosten per maand ) , instapklare B&B met vier kamers en twee maisonnettes in een houten huis dat ideaal is gelegen in een zeer toeristisch aantrekkelijke omgeving. Met een actieve marketing meer dan 700 overnachtingen mogelijk.

Het chalet in houtstapelbouw ligt twee kilometer buiten Autoire met op loopafstand de waterval van Autoire. Een aantal andere ” plus beaux villages ” in de nabije omgeving. Daarnaast liggen de Gouffre van Padirac ( 500.000 bezoekers per jaar ) en Rocamadour ( 1.500.000 bezoekers per jaar ) binnen 20 minuten rijafstand. Het huis is gebouwd in 2009.

De comfortabele B&B kamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping en hebben elk een eigen badkamer en balkon. De appartementen/maisonnettes hebben een eigen ingang, terrassen, zijn volledig uitgerust en hebben een woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond. De twee slaapkamers van de appartementen/maisonnettes zijn gesitueerd op de eerste verdieping.

In het centrale gedeelte op de begane grond bevindt zich een privé woning met entree/eetkamer van 25 m2, woonkamer van 50 m2, keuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer.
Verwarming: houtkachel en elektrische radiatoren. Het huis staat op een perceel van 2490 m2. Op het perceel een bovengronds zwembad, buitenkeuken en carport.

Alle voorzieningen binnen zeven kilometer. Pensionering is reden van verkoop. Taxatierapporten aanwezig.
Foto’s en plattegronden geven niet een optimaal beeld van L ‘ arrivée. Indien gewenst kunnen wij een aantal filmpjes doorsturen, maar er gaat natuurlijk niets boven een fysieke bezichtiging .

Tel. 0033 67171 0789.
Gelieve niet met gmail te reageren, daar deze niet altijd binnenkomen.
rsebregtsaanraad@hotmail.com

-Einde beschrijving-

Bijlagen

  • ID: 26191
  • Gepubliceerd: 9 juni 2023
  • Laatste Update: 8 juli 2024
  • Weergaven: 6329