Goedlopend vakantiedomein met 4 appartementen en 4 kamers in het zuiden van Frankrijk dichtbij de zee

€1.350.000

Details

Domaine des Agnelles is een vakantiedomein met 4 gastenkamers ( waaronder 1 familiekamer) en 4 appartementen.

In 2007 zijn wij, Micky en Roger destijds met kleine kids, vertrokken naar dit prachtige plekje. We hebben dit prachtige en enorme grote maison de maitre omgebouwd tot een geweldig domaine met een even mooi aangrenzende buitenplaats.

Gewaardeerd door onze gasten met o.a *****sterren op tripadvisor en een 9,7 op Zoover.

Het domaine is gerestaureerd met moderne hoogwaardige materialen zonder de prachtige oude details zoals de oude cementen vloeren, marmeren haarden, magnifieke monumentale trap in het hart van het huis en de stucco plafonds te verliezen.

Het domaine is instap klaar en wordt verkocht met meubilair en een hele goede portfolio ( zomer 2023 is al bijna volledig geboekt en ook voor 2024 zijn er al reserveringen)

We willen het domaine verkopen omdat het na 15 jaar een beetje begint te kriebelen om iets anders te gaan doen en aangezien we nu nog jong genoeg zijn..

Omschrijving Domaine des Agnelles

Het domaine ligt aan de rand van een klein dorpje. We hebben dit destijds gekozen om onze kinderen niet geïsoleerd te laten opgroeien. Verder is er enorm veel te doen in de omgeving en is ‘alles’ ook voor de gasten dichtbij. (tevens een goede infrastructuur en meerdere vliegvelden dichtbij) Zo ligt de stad Narbonne op 10 minuten rijden en sta je binnen een half uur met de voeten in de middellandse zee. Tel daar 300 zondagen per jaar bij op en…

Domaine des Agnelles is een kleinschalig vakantiedomein met 3 gastenkamers, 1 familiekamer voor 4p., 1 studio appartement voor 2p, 1 appartement voor 4 p, 1 appartement voor 5p. en 1 appartement voor 6p. (bijna 1000 m2!)

In het hetzelfde huis is er ook privé ruimte, een privé woonkamer, grote keuken met ruime opslag, kantoor, 3 slaapkamers, badkamer ongebruikte zolderruimte.

De buitenruime, de cour is 1000m2, en wordt ook wel eens het dorpsplein genoemd. Daarnaast is er nog een enorme grote schuur van meer dan 300m2, een oprijlaan en een terrein om te parkeren.

Op verzoek is er een virtuele rondleiding beschikbaar

De buitenruimte is enorm gezellig met meerdere terrassen, twee lange tafels van 4 en 6 meter, jeu de boule baan, een kinderhoek, verwarmd en mooie omheind zoutwaterzwembad ( 12 x 6m). In een overdekt gedeelte naast het zwembad vindt je de professionele buitenkeuken, ontbijttafel en diner tafel voor het voor- en najaar en een loungehoek.

Tot het moment van verkoop blijven wij onze gasten op het domaine met alle liefde ontvangen, het spreekt voor zich dat een overnamedatum in goed overleg gebeurt.

Clientèle: internationale clientèle met in het hoogseizoen vnl Nederlandse, Belgische en Duitse gasten

Contact: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Micky of Roger via email: domaine@desagnelles.com

Afstand vanaf Utrecht: 1285 km

  • ID: 28836
  • Gepubliceerd: 29 april 2023
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 4627