Vrij gelegen, goed lopend B&B aan de rand van het Gelderse Laren, direct aan het Pieterpad

€948.000 k.k.

Extra's

  • 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Fruitbomen

Details

Vroeger was dit huis een knechtenwoning. Tegenwoordig een comfotabel huis met boomgaard, kikkerpoel én gastenverblijf. Deze landelijke woning ligt in het buitengebied van het Gelderse Laren. Vanuit huis met bijna een hectare eigen grond, kijkt u vrij uit over de weilanden met in de verte grazend melkvee.

Groen en gastvrij
Wilde u altijd al dicht bij de natuur wonen? Trouwe medebewoners als mussen, spechten en uilen verwelkomen u graag op deze bijzondere plek. Het landelijke karakter van deze unieke plek biedt u veel mogelijkheden. Er is ruimte voor kippen, schapen, paarden een moestuin of nog anders.

Vrij uitzicht
De charmante knechtenwoning oogt weliswaar bescheiden maar biedt verrassend veel mogelijkheden. Het voor- en achterhuis zijn met elkaar verbonden door een gezellige leefkeuken. Het voorhuis wordt nu vooral gebruikt als eigen woning en telt op de verdieping twee slaapkamers en een badkamer. De B&B is in het achterhuis. Daar zijn vindt u twee (uitbreidbaar naar drie) gastenkamers, twee badkamers en een verblijfs- en ontvangstruimte. Laat u vooral verrassen door de luxueuze ensuite badkamer op de begane grond. Waar mogelijk zijn openslaande deuren om zoveel mogelijk te genieten van het buitenleven.
Het vrijstaande gastenverblijf is volledig uitgerust en zeer geschikt als vakantieverblijf of mantelzorgwoning.

Bed & Breakfast Erve Dimmendael
De huidige Bed & Breakfast Erve Dimmendael bestaat sinds 2010 en is sinds de start een goed lopend bedrijf. Direct aan Pieterpad via een eigen pad bereikbaar en ideaal gelegen tussen twee etappes: Holten-Laren en Laren-Vorden. Jaarlijks logeren er ruim 300 gasten.

Tekeningen

107323_BG.jpg

107323_EV.jpg

107323_BG_3d.jpg

107323_EV_3d.jpg

107323_BB.jpg

107323_BB_3d.jpg

Video

Bijlagen

  • ID: 37256
  • Published: 18 juli 2023
  • Last Update: 20 november 2023
  • Views: 1806