Verkocht: Eys – Mr. Dr. Froweinweg 44 – B&B te koop Heuvelland Limburg

€795.000

Extra's

  • Centrale verwarming
  • Geïsoleerd
  • Internet
  • Lounge gedeelte
  • Tuin
  • Vaatwasser

Details

Verkocht: Met veel plezier presenteren wij dit karaktervolle woonhuis met kleinschalige B&B “Goedenraad”, gelegen in het hart van het Heuvelland. Sinds 2014 renoveerden de eigenaren dit volumineuze pand van top tot teen, waarbij geen detail werd overgeslagen. Het totale object werd aangepakt: van een complete bouwkundige renovatie en realisatie van een flinke aanbouw tot aan de afwerking van iedere ruimte, maar ook de tuin en parkeergelegenheid werd opnieuw aangelegd. Het resultaat is een instapklaar woonhuis met vier ruime B&B kamers waar je meteen van kunt gaan genieten.

Heb je altijd al gedroomd van een eigen bed and breakfast, dan kun je hier direct aan de slag. De B&B kenmerkt zicht door kleinschaligheid, kwaliteit en een huiselijke sfeer. Er zijn vier goed bemeten B&B kamers elk voorzien van privé badkamer, iedere kamer heeft daarbij een heel eigen sfeer mee gekregen. De eerste verdieping, gelegen op tuinniveau, is het hart van het huis. Hier zijn de grote keuken, gezellige eetkamer en ruime lounge te vinden, alsmede de privé woonvertrekken voor de eigenaren. Aansluitend aan de woonverdieping is het ruime dakterras en de groene tuin met tuinhuis gelegen. Maar ook de praktisch kant is niet vergeten, het pand beschikt over een grote garage annex hobbyruimte geschikt voor het stallen van meerdere auto’s, een wasruimte en bergingen.

Het totale perceel is maar liefst 1.385 m2 groot, de royale tuin met diverse terrassen is gesitueerd op het Zuiden. De tuin grenst direct aan het Heuvellandschap en is heerlijk rustig, ook start je vanuit dit huis direct prachtige wandelroutes naar de natuur in. Aan de voorzijde werd ruime parkeergelegenheid gerealiseerd, waardoor zowel gasten als de eigenaren altijd plek hebben om te parkeren.

De eigenaren hebben in de afgelopen jaren een succesvolle exploitatie opgezet, met veel lovende reacties en terugkerende gasten. Een opvolger kan hier dan ook direct van start gaan, een gespreid bedje ligt klaar. Maar ook andere invullingen zijn denkbaar, bijvoorbeeld meergeneratie wonen, samengesteld gezin of praktijk/kantoor aan huis.

Word jij al warm van deze introductie? Dan laten we je tijdens een persoonlijke bezichtiging graag alle details van dit bijzondere object graag zien.

Eys is centraal gelegen in het Heuvelland en behoort tot gemeente Gulpen-Wittem, het is een typisch Limburgs dorpje waar het leven nog net een tikkeltje rustiger mag zijn. De woonplaats kent een bescheiden voorzieningenniveau met onder meer bakker, delicatessenwinkel, basisschool en enkele horecagelegenheden. In Eys kun je ook nog de echte Limburgse cultuur opsnuiven, of zelfs deel van uitmaken, met onder meer harmonie, schutterij en carnaval. Minstens zo belangrijk is de omgeving, Eys wordt omringd door het geliefde Heuvellandschap met onder meer het Eyserbos, Trintelen en Eyserheide. Het natuurschoon staat garant voor urenlange wandeltochten door het vijfsterrenlandschap. Menig wielerliefhebber vreest de bekende Eyserbosweg als een echte kuitenbijter tijdens een lange fietstocht. Maar ook de praktische kant mag benoemd worden: naar Heuvelland begrippen heeft Eys een centrale ligging, binnen 10 autominuten zijn centrumkernen Gulpen en Simpelveld bereikt voor een uitgebreider voorzieningenaanbod. Maar ook provinciale wegen en de autosnelweg A76 richting Aken, Maastricht en Eindhoven zijn binnen enkele autominuten bereikt.

Video

  • ID: 26726
  • Published: 15 januari 2023
  • Last Update: 9 maart 2024
  • Views: 3467