Luxe B&B centrum Amsterdam te Koop – Amsterdam Boutique Apartments

€1.600.000 k.k.

Details

Indrukwekkend appartement te koop met B&B aan de gracht in hartje Amsterdam

Dit prachtige driedubbel appartement is gelegen op een top A1 locatie aan het Singel 401. Op loopafstand van alles wat Amsterdam maar te bieden heeft. De winkelstraten (9 straatjes), restaurantjes (Restaurant Breda), verschillende cafés (café Hoppe). Ook voor een supermarkt en de Amsterdamse Musea hoeft u simpelweg de hoek om te lopen.

Het driedubbele goed onderhouden benedenhuis van ruim 138 m2 is te vinden op één van de mooiste stukjes van het Singel. De beletage en de eerste verdieping zijn middels een trap in het appartement met elkaar verbonden. Bij de renovatie is gekozen voor een ideale indeling waarbij een aparte woonruimte is ontstaan in het Souterrain.

Bij een bezoek via het typerende grachten-buitentrapje ziet men na binnenkomst een lange marmeren gang die geheel doorloopt naar de achterkant van het huis. Aan de linkerkant van de gang is een deur naar statige werk/slaapkamer aan de voorzijde van het pand, uiteraard is ook deze kamer van veel licht en fijn uitzicht voorzien. Aan de achterzijde, aan het licht hof, bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kamer is ruim bemeten en heeft toegang tot de badkamer in het midden van het pand. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. In de hal bevindt zich een separaat toilet. Het is daardoor ook uitstekend geschikt voor kantoor/praktijk aan huis.

Veel allure bezit de bijzonder lichte woonruimte op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht in een rustige sfeer en veel privacy. De monumentale ornamenten zijn in ere hersteld, verder is er gekozen voor een moderne en tijdloze afwerking met Carrara marmer en Belgisch hardsteen. Materialen die van oudsher worden gebruikt op de grachtengordel.

De open keuken met eetruimte is af te sluiten door de en-suite. Aan de voorzijde van het charmante monument bevindt zich een ruime, gezellige woonruimte met veel licht inval. Vanuit de 3 grote raampartijen heeft u zicht op het water van het Singel, de monumentale bomen, de Krijtberg en de Beulingsluis. De prachtige schouw met openhaard is werkelijk een “eye catcher”. Deze verdieping is uitgerust met inbouw-speakers en verlichting (Delta Light).

Het Souterrain is momenteel vanaf het Singel te bereiken met een eigen entree en is de locatie van de B&B. Het Souterrain is volledig zelf voorziend en erg charmant afgewerkt. Zo is er gekozen voor een open indeling met moderne badkamer en pantry. De ruimte beschikt ook over een afgesloten bergruimte. Amsterdam Boutique Apartments heeft mede door de fantastische ligging zeer goed gescoord in gasten reviews en ook tijdens de World Luxury Hotel Awards.

De afwerking is hoogwaardig en sfeervol door zijn stenen muur en goede verlichting. Aan de achterzijde is het souterrain weer verbonden met het licht hof. De luxe badkamer en suite telt een dubbele wastafel, een inloopdouche, bad en toilet.

Het souterrain geeft een ideale uitkomst als gastenverblijf of (B&B/ verhuur). Het is ook mogelijk om de huidige B&B over te nemen (Amsterdam Boutique Apartments).

Het appartement is van vloerverwarming voorzien in het souterrain, de badkamer op de bel etage en in de keuken op de eerste verdieping. De ramen aan de voorzijde van dit appartement zijn voorzien van shutters.

Het grachtenpand is door de huidige bewoners met zorg bewoond en is instap-klaar. En de plek waar het grachtenhuis zich bevindt is één van de meeste aantrekkelijke plekken om te wonen en te werken. Op A1 locatie. In het centrum van Amsterdam met metro halte Rokin op 250 meter, enkele minuten lopen afstand met supersnelle verbinding naar Schiphol. Ook Openbaar vervoer, Tramhalte en Centraal Station pal bij de hand om binnen korte tijd naar Schiphol of andere plaatsen te vertrekken.

Prijs Onroerend Goed EURO 1.385.000
Overname B&B EURO 215.000

Tekeningen

Singel_401A_-_Amsterdam_-_Souterrain_-_2d.png

Singel_401A_-_Amsterdam_-_Bel_Etage_-_2d.png

Singel_401A_-_Amsterdam_-_Eerste_Verdieping_-_2d.png

Video

Bijlagen

  • ID: 45972
  • Gepubliceerd: 17 juni 2024
  • Laatste Update: 17 juni 2024
  • Weergaven: 186