Heerlijke goedlopende B&B te koop in centrum Beverwijk, Noord-Holland

€700.000 k.k.

Details

Pal naast het centrum van Beverwijk staat deze uitstekend onderhouden, traditioneel gebouwde markante Stadsvilla uit 1904 (Gemeentelijk Monument) met stand alone studio/kantoor.
Voorzien van drie verdiepingen met vloerverwarming in de serre en de badkamers op 338 m2 eigen grond. Deze zeer lichte woning kenmerkt zich door een Neorenaissance bouwstijl in combinatie met een zeer ruim interieur met hoge plafonds en PVC vloer welke is gelegd op de gehele benedenverdieping. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen, evenals de deuren en ramen en is volledig geïsoleerd, tevens gebouwd met een stand alone appartement in de tuin. (De zeer goed lopende B&B is op de verdieping en ook in onze zonnige serre, met een jaaromzet van ongeveer 25K).
De woning meet maar liefst 200 m2 vloeroppervlak. De verzorgde indeling maakt deze villa tot een zeer praktisch geheel. In totaal vijf slaapkamers! Er is ook een aparte was/strijkkamer. Met naast de woning gelegen, een stand alone studio/kantoor op het Zuidwesten die ook is voorzien van een veranda voor een barbecue of pizza oven en met een sauna op ons zonnige balkon.
VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE B&B KUNT U TERECHT BIJ DE MAKELAAR;
WWW.BRANTJESMAKELAARS.NL

Tekeningen

Begane grond De Duinhoek.jpg

Verdieping De Duinhoek

  • ID: 28706
  • Gepubliceerd: 22 april 2023
  • Laatste Update: 12 juli 2023
  • Weergaven: 2639