Wonen aan de Zeeuwse kust met een goedlopende B&B!

€985.000 k.k.

Details

Een fantastisch gelegen ruime woning met meer dan voldoende ruimte om zelf te bewonen in combinatie met het exploiteren van de 4 gastenverblijven (B&B). De indeling is doordacht opgezet waarbij privacy, rust voor allen gewaarborgd zijn. Totale woonoppervlakte inclusief gastenverblijven bijna 300 m2!

Vier (4) gastenverblijven zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping en zijn op begane grond via een eigen toegang bereikbaar, zo heeft u optimale privacy.

De woning ligt op loopafstand van het strand en de Westkappelse Zeedijk, een beter locatie kunnen uw gasten niet bedenken. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten en uzelf.

De woning
De woning heeft een royale en lichte living met gashaard. Aan de voorzijde is er een zitkamer en aan de achterzijde het eetgedeelte met zicht op de achtertuin. Totale oppervlakte bijna 70 m2! Aansluiten is de halfopen keuken met inbouwapparatuur. Via bijkeuken met C.V. opstelling en toilet is er toegang naar een 2e hal, hier komt u bij de masterbedroom, de ruime badkamer en 2e slaapkamer. De masterbedroom heeft openslaande deuren naar de tuin.

Gastenverblijven
De 4 gastenverblijven zijn gelegen op de 1e en 2e verdiepingen en zijn allen voorzien van een o.a. woon/slaapkamer, eigen badkamer en enkele zelfs met een dakterras of balkon. Het royaal appartement op de 2e verdieping heeft een eigen (kleine) keuken. Het appartement aan de achterzijde op 1e verdieping heeft een royaal dakterras op het Zuiden. Zo heeft ieder gastenverblijf zijn eigen unieke uitstraling en indeling.

Tuin en Garage
De tuin is aan de achterzijde gelegen: heerlijk op zon (Zuiden) met diverse (zonne)terrassen. Aan de woning is een veranda waar u heerlijk de dag kunt starten of de dag kunt eindigen met glas wijn. Verder is er nog een ruime veranda waar u kunt genieten met familie en/of vrienden. Achter in de tuin staat een extra berging voor bijvoorbeeld uw fietsen. Halverwege de tuin met is de tuinpoort, zodat u via een vrije achterom makkelijk weg kunt.

Naast de woning is de garage met berging, welke ook van binnenuit de woning bereikbaar is. Deze ruime garage van ca. 40 m2 biedt ruimte voor een auto, maar heeft ook de opstelling voor o.a. wasmachine en droger en extra bergruimte t.b.v. de B&B.

De woning is in de afgelopen jaren op diverse onderdelen vernieuwd c.q. aangelast en verkeert in een goed staat zodat de woning direct betrokken kan worden en u de B&B direct kunt voorzetten. Kortom een unieke kans voor een wonen en ondernemen op een prachtige locatie!

Bijzonderheden
-Bijna 300 m2 aan woonoppervlakte
-Perceeloppervlakte ca. 502 m2
-Voorzien geïsoleerde beglazing
-Voorzien van vloerverwarming (begane grond en 2 badkamers 1e verdieping)
-Met zonnige achtertuin en voldoende (zonne)terrassen
-De 4 gastenverblijven hebben een eigen toegang
-Gemeentelijke vergunning voor B&B aanwezig
-Vraagprijs inclusief gehele inrichting t.b.v. het exploiteren van de B&B
-Vraagprijs is exclusief Goodwill t.w.v. € 40.000,00 voor o.a. de Website, Domeinnaam, Reviews Booking.com, Naam B&B en het Gastenbestand
-Opbrengsten en exploitatiegegevens op aanvraag beschikbaar
-Op loopafstand van strand en Westkappelse Zeedijk

Bent u geïnteresseerd? Serieuze kandidaten informeren wij graag verder. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland. Wellicht tot binnenkort!

Tekeningen

158216~1.JPG

158216~3.JPG

158216~2.JPG

158216~4.JPG

Bijlagen

  • ID: 46251
  • Gepubliceerd: 2 juli 2024
  • Laatste Update: 2 juli 2024
  • Weergaven: 80