Exquisite Hotel / B&B, met toeristenvergunning voor 22 gasten, Spanje

€2.300.000 k.k.

Extra's

  • (Wijn)kelder
  • Airconditioning
  • Centrale verwarming
  • Eigenaarswoning
  • Zwembad

Details

Exquisite Hotel / B&B, met toeristenvergunning voor 22 gasten, bestaande uit de hoofdverblijfplaats naast een onafhankelijke villa voor de eigenaar of beheerder. Gelegen in het hart van Andalusië, is het landgoed ideaal gelegen om pittoreske plaatsen en grote steden zoals Málaga, Marbella, Granada, Sevilla, en meer te verkennen. Twee decennia geleden gebouwd, toont deze Andalusische haciënda het beste vakmanschap. Hoewel het muren heeft die net zo substantieel zijn als die van traditionele Andalusische cortijos, zijn moderne materialen met uitzonderlijke thermische eigenschappen gebruikt. Het houtwerk, volledig vervaardigd uit massief hout, is versterkt met robuust dubbel glas om warmteverlies in de winter te verminderen en zonbescherming in de zomer te verbeteren. De indeling beslaat twee verdiepingen, aangevuld met een extra kelderruimte voor nutsfuncties.

De twee niveaus, verbonden door een lift, zijn doordacht gerangschikt als volgt:
Eerste verdieping: Acht ruime tweepersoons slaapkamers, waarvan vier met balkons met uitzicht op de binnenplaats en/of het schilderachtige platteland. De badkamers vertonen consistente ontwerpelementen, terwijl de slaapkamers diverse kleurenschema’s tonen om ze te onderscheiden. Elke kamer is ingericht met moderne hemelbedden, of het nu om tweepersoons- of tweelingconfiguraties gaat. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte, luxe en is groot genoeg voor een zithoek en een werktafel. Ook is er op dit niveau handig een linnenopslagruimte. Eén niveau hoger bevindt zich de “Mirador” momenteel in gebruik als atelier.

Begane grond: Een grandioze dubbelhoge entree met een open trap; een eetkamer met een functionele open haard; een ruime woonkamer, ook met een functionele open haard; een compacte bar; toiletfaciliteiten; twee slaapkamers, elk met een eigen aangrenzende badkamer; toegang tot de afgesloten binnenplaats en tot de overdekte parkeerplaats aan de zijkant van de woning.

In de kelder bevinden zich een geavanceerd Zweeds warmwatersysteem, een druksysteem voor water, een waterreservoir van 12.000 liter, een wijnkelder, een linnenopslagruimte en een multifunctionele opslagruimte. Bovendien bevindt de gasgestookte vloerverwarmingsketel zich in de kelder, vergezeld van gascontainers opgeslagen in een speciale externe kamer.

Extern biedt het pand adembenemend uitzicht over het platteland tot aan de beroemde El Torcal-bergruggen. De meticuleus onderhouden tuinen rondom het gebouw versterken de aantrekkingskracht. Net onder de hoofdresidentie bevindt zich een zwembad van 16m x 8m, aangevuld met een gebouw met een bar, twee toiletten en de apparatuurruimte van het zwembad.
Toegang tot het pand wordt vergemakkelijkt door een asfalt- of betonnen weg die leidt naar een indrukwekkende met bomen omzoomde oprijlaan. Boven aan deze oprit wordt overdekte parkeergelegenheid geboden voor maximaal acht auto’s, aangevuld met voldoende extra parkeerruimte.
Het pand wordt te koop aangeboden in de huidige staat, volledig gemeubileerd en klaar voor onmiddellijke bewoning. Alleen de persoonlijke bezittingen van de eigenaar en geselecteerde Perzische tapijten zullen voorafgaand aan de verkoop worden behouden.
De hoofdresidentie is geautoriseerd voor gebruik als hotel of landelijk toevluchtsoord, beschikbaar voor volledige verhuur.

De woning van de eigenaar of beheerder is discreet gelegen op korte afstand, gescheiden door het landschap. Met een eigen oprijlaan en parkeerplaats omvat het huis een ruime, goed verlichte woon-/eetkamer; een keuken op twee niveaus; drie tweepersoons slaapkamers (waarvan één met eigen badkamer); een extra badkamer; een overdekt buitenterras; een ruime werkplaats/opslagruimte; en een klein zwembad. Omringd door volgroeide tuinen garandeert deze woning maximale privacy.

Tekeningen

Basement.jpg

First floor.jpg

Ground floor.jpg

Upper floor.jpg

Video

  • ID: 43040
  • Gepubliceerd: 2 juni 2024
  • Laatste Update: 13 juli 2024
  • Weergaven: 584