Camping op 40 minuten van Málaga, Andalusië, Spanje

€575.000 k.k.

Extra's

  • Zwembad

Details

Mogelijkheid om een camping met veel mogelijkheden te kopen. De camping is sinds 2018 gesloten en had 8 caravanplaatsen met elektriciteit, 27 plaatsen voor shelters en 35 parkeerplaatsen. Er is een cafetaria, receptie, bar met een mooi terras. In dit gebouw vind je ook een gastentoilet (met toegang voor gehandicapten, zoals overal op de camping). Buiten deze receptie-bar is er een mooie BBQ-plaats en daarachter is er een zwembad voor de gasten (57 m2). De camping heeft een goede toegang vanaf de hoofdweg, ook voor campers.
De camping is volledig omheind en verlicht. Er zijn twee sanitairgebouwen in zeer goede staat, een voor mannen en een voor vrouwen. De camping heeft wat TLC nodig, vooral de tuin, wegen en plaatsen.
Achter de camping is een groot terrein met een onafgemaakt huis van 75 m2, met de mogelijkheid om een verdieping te bouwen om het uit te breiden met een tweede niveau. Er is ook een kelder onder het huis.

In Andalusië/Spanje is het alleen mogelijk om tiny houses of glamping-tenten op een perceel te zetten als je een campingvergunning hebt. Licentie is geregeld!

Tekeningen

  • ID: 41159
  • Gepubliceerd: 20 november 2023
  • Laatste Update: 13 juli 2024
  • Weergaven: 563