Guesthouse La Tienda – Traditioneel gerenoveerd groot dorpshuis in Competa, Spanje, Andalusië

€345.000 k.k.

Details

Of u een bloeiend gastenverblijf of een ruim familiehuis zoekt, dit dorpshuis in Competa nodigt u uit om de eindeloze mogelijkheden er van te ontdekken.
La Tienda ligt op een rustige locatie maar toch dichtbij het centrale plein met zijn gezellige bars en restaurants. De woning bestaat uit vijf appartementen en twee dakterrassen met prachtig uitzicht op zee. Cómpeta is o.a bekend vanwege de ligging tegen een natuurpark waardoor er prachtig kan worden gewandeld.
Op ongeveer 50 minuten rijden van de luchthaven van Malaga en slechts 30 minuten rijden van de kust bevindt zich dit prachtige authentieke dorpshuis dat momenteel dienst doet als succesvol guesthouse, maar ook mogelijkheden biedt als ruime gezinswoning.
Bij het betreden van het huis voelt u de rijke geschiedenis van dit pand. De charme van het huis wordt gecombineerd met moderne gemakken zoals airconditioning, centrale verwarming op gas en zonnepanelen voor warmwatervoorziening. Er zijn 4 appartementen in gebruik voor verhuur, waarvan er 3 een keuken en allemaal een slaapkamer en een eigen badkamer hebben. De twee grootste appartementen hebben ook een zitkamer. Het 5e en grootste appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het pand en biedt de eigenaar volledige privacy met een grote woonkamer en open keuken, en een slaapkamer met ensuite

  • ID: 44330
  • Gepubliceerd: 11 april 2024
  • Laatste Update: 11 april 2024
  • Weergaven: 131