B&B-landgoed te koop in El Cortijuelo, Málaga, Spanje – bekend van Joy – B&B vol Liefde (Mount Joy)

€800.000 k.k.

Extra's

  • Open haard
  • Zwembad

Details

In El Cortijuelo (Málaga, Spanje) doet zich een unieke kans voor. Op een berg bevindt zich een landgoed van zo’n 58.700 vierkante meter, waarop zich maar liefst drie charmante huizen met adembenemend uitzicht bevinden.

Het object is bekend van B&B-vol-liefde-deelnemer Joy, die op een unieke locatie het concept “Mount Joy” exploiteert. Het aangeboden deel van het vastgoed is in het bezit van Joy en zijn compagnon. Doordat hun samenwerking eindigt, zetten zij de 58.700 met drie huizen te koop. Het aangeboden vastgoed biedt een unieke kans om eigen plannen  of dromen te realiseren. De huizen leverden reeds een indrukwekkend rendement op.

Het eerste huis betreft een ruime luxe woning die geschikt is voor maximaal 12 personen. De woning beschikt over een zwembad en sauna, wat ideaal is voor gasten. Met een bezettingsgraad van zo’n 60% levert de woning zo’n € 50.000,- per jaar op. De woning heeft dan ook een enorm potentieel.

Daarnaast is er een charmante woning, die geschikt is voor koppels. Het is een ideale, romantische locatie voor koppels. Ook deze woning heeft een bezettingsgraad van zo’n 60%, die is voor een opbrengst van zo’n € 30.000,-.

Tot slot is er een derde woning, die ruimte biedt aan 8 personen. De woning is voor 90% gerenoveerd. Wie de woning afmaakt, heeft de kans om met de woning zo’n € 40.000,- te genereren.

Wie in mogelijkheden denkt, zal zien dat het enorme perceel – ook buiten zakelijke kansen – een gigantisch potentieel biedt. Geniet van panoramische uitzichten – serene ruimte, zicht op Malaga, de idyllische haven en zeezicht: het is er allemaal.

Laten we het nu hebben over het enorme potentieel dat dit pand bezit. Met voldoende beschikbare ruimte op dit uitgestrekte stuk land, heeft u de vrijheid om uit te breiden en meer unieke kamers toe te voegen, waardoor uw investeringsrendement verder wordt verhoogd. De mogelijkheden worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Neem contact op, indien u interesse heeft in dit unieke bergparadijs.

Bovenstaand tekst is geschreven door de redactie van B&B Te Koop, op basis van de informatie op Idealista. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Waar is Mount Joy?” vragen veel mensen zich af. Mount Joy is het concept van Joy van Swieten. Onderdeel daarvan is de Bed & Breakfast die op zo’n 10 kilometer afstand van de stad Malaga in Spanje. Het te koop staande vastgoed is een deel van de huizen die Joy op de berg bezit en exploiteert.

Is Mount Joy verkocht?” Nee, Mount Joy is niet verkocht. Zoals gezegd is het niet het concept “Mount Joy” dat te koop staat. Wel staat een deel van de huizen te koop. Dit betreft het landgoed dat bovenstaand beschreven staat. Deze huizen zijn nog niet verkocht.

“Staat B&B Mount Joy op Funda?” Nee, de huizen van B&B Vol Liefde Joy, staan niet te koop op Funda. Wel staan de huizen in Nederland exclusief op dé website voor B&B’s te koop in binnen- en buitenland: benb-tekoop.nl. Ook kun je hem in het Engels vinden via bnbforsale.eu. Behalve een deel van de B&B van Joy vind je op deze sites meer B&B’s te koop in Spanje.

 

“Is B&B Joy in prijs verlaagd?” Momenteel wordt het landgoed met de drie huizen van Joy in Spanje voor de oorspronkelijke vraagprijs van € 800.000,- aangeboden. De prijs is dus niet verlaagd. Mocht de vraagprijs wel aangepast worden, dan lees je dat direct op benb-tekoop.nl.

“B&B Spanje verkopen?” Wil je net als Joy je B&B in Spanje verkopen? Registreer je dan nu via B&B Verkopen. Activeer je account met de activatielink in je mailbox. Kies je pakket en plaats je advertentie. 

  • ID: 38699
  • Gepubliceerd: 22 april 2024
  • Laatste Update: 15 juli 2024
  • Weergaven: 2609