Hotels en bed and breakfasts te koop in Nederland

Bekijk hier alle B&B’s en hotels te koop in Nederland. Of bezoek onze homepage om de B&B’s en hotels te filteren op provincies. Vergelijk alle woningen met B&B, hotels en pensions in Nederland.

JOUW B&B, HOTEL OF GESCHIKTE LOCATIE VERKOPEN?

✔ Beste B&B- / hotel- verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google!
✔ > 100.000 page views /mnd !
✔ Eerlijke prijzen, géén provisie!
✔ Bereik jouw doelgroep!

Hoe werkt het adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Bed and Breakfast Kopen Nederland

B&B Kopen Nederland

Wil je een Bed  and Breakfast kopen in heel Nederland? Of heb je interesse in een pand dat geschikt zou kunnen zijn als Bed and Breakfast? De meeste panden in ons Te Koop-overzicht van Nederland hebben veel slaap- en badkamers. Ideaal dus om een Bed and Breakfast in te starten of voort te zetten. Doe wel altijd zelf even navraag bij de betreffende gemeente of de start van een Bed and Breakfast in het betreffende pand (nog) mogelijk is. In het bovenstaande overzicht van B&B Te Koop in Nederland: Groningen tot Limburg.

Hotel te koop Nederland

Wil je een hotel kopen in Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek. Van een Bed & Breakfast tot een hotel in Nederland vind je ons meest volledige aanbod van Nederland. Van boutique-hotel in Zuid-Holland tot pension of B&B in Limburg, het staat allemaal op B&B Te Koop. Ook in Gelderland kun je hotels en B&B’s vinden die te koop staan. Zowel met als zonder hotel-makelaar worden hotels in Nederland op onze website aangeboden voor verkoop.

Bed and Breakfast Verkopen Nederland

Zelf B&B verkopen

Een B&B Nederland zelf verkopen of een pand dat geschikt zou kunnen zijn voor het gebruik als Bed & Breakfast onder de aandacht van een zeer gerichte doelgroep brengen? Wij staan bovenaan in Google op alle relevante zoektermen! Je kunt je pand zelf bij ons adverteren of je nu al een makelaar hebt of niet! Ook als je een makelaar hebt is extra promotie namelijk nooit verkeerd. Het helpt om je B&B of hotel sneller te verkopen.

Makelaar Bed and Breakfast verkopen

Als makelaar een Bed and Breakfast verkopen? Onze website is geschikt voor de makelaar die een B&B (of ander geschikt object) in opdracht van een eigenaar wil verkopen. Maandelijks zoeken duizenden potentiële kopers op onze website naar Te Koop-staande Bed and Breakfasts en kleine hotels in Nederland. Op Bed and Breakfast Te Koop kunt u zeer voordelig potentiële kopers bereiken.

Hotel verkopen

Een Bed and Breakfast of hotel verkopen? Of je nu hoteleigenaar of – makelaar bent; met B&B Te Koop bereik je zeer gerichte de doelgroep van starters van een B&B en klein hotel in Nederland. Op Bed and Breakfast Te Koop kunt je zeer voordelig potentiële kopers van B&B’s en hotels bereiken. Ontdek zelf het #1 portal.

Hotel verkopen: makelaar

Een (klein) hotel verkopen? Hotelmakelaars adverteren op B&B Te Koop hun hotel in Nederland, om zo hun doelgroep goed te bereiken. Ook zonder hotel-makelaar is het mogelijk om een hotel te verkopen via B&B Te Koop. Adverteren is zeer voordelig.

Recente Blog Posts