Pakketkeuze

Kies jouw pakket en plaats je advertentie

Achteraf betalen
Betaal pas na ontvangst van een factuur. Binnen enkele dagen volgt een betaalverzoek per e-mail.

Gratis hulp & ondersteuning
Mail als je vragen hebt gerust naar info@benb-tekoop.nl.

Al pakket gekozen?
Klik op je gebruikersnaam (zie groene balk bovenin beeld) om naar je beheerpaneel te gaan of op deze link om je Advertentie te plaatsen.

Minimale afname
Geregistreerd als “verkoper” of “makelaar”? Dan geldt de minimale afname van € 24,50. Geregistreerd als “geïnteresseerde”? Dan is je account gratis.

(Alle prijzen excl. 21% btw)

GEMIDDELD
per periode van 3 maanden
69,-
Voordelige keuze
Per periode opzegbaar.
Cadeau: 7 dagen op de voorpagina
*Facturatie per periode van 3 maanden: € 69,- excl. 21% btw.
Kies nu!
ONBEPERKT ONLINE
Eenmalig
139,-
Meest gekozen!
Totdat je object verkocht is.
Vast éénmalig advertentietarief
Cadeau: 14 dagen op de voorpagina
*Facturatie eenmalig: € 139,- excl. 21% btw.
Kies nu!
FLEXIBEL
per periode van 1 maand
29
Nergens aan vast
Per periode opzegbaar.
Altijd flexibel
*Facturatie per periode van 1 maand: € 29,- excl. 21% btw.
Kies nu!

Werkwijze

Zoals overeengekomen tijdens je registratie.
  1. Je B&B of hotel kan bijna online. Als je je als verkoper of makelaar registreerde, kies je – zoals met ons overeengekomen tijdens je registratie – nu (binnen 24 uur) een pakket.
  2. De minimale afname als “Verkoper” of “Makelaar” is zoals oveeengekomen bij je registratie gelijk aan het pakket “Flexibel”.
  3. De betaaltermijn bedraagt 8 dagen na facturatie. Bij het bestellen van het pakket (tijdens de vervolgstap) is een factuuradres vereist dat binnen de EU is gelegen. De factuur ontvang je uitsluitend per mail.
  4. Abonnementen pakket “Flexibel” en pakket “Gemiddeld” worden automatisch verlengd bij einde eerste periode, maar zijn uiteraard gemakkelijk opzegbaar. We bieden ook een eenmalig product met Pakket Onbeperkt Online.
  5. Opzeggen kan altijd tot 15 dagen voor het einde van de lopende periode, eenvoudig met een mailtje via info@benb-tekoop.nl. Enkel het verwijderen van een advertentie geldt niet als opzegging, omdat het toegestaan is om je advertentie tijdens de looptijd van een abonnement te verwijderen en herplaatsen.
  6. Adverteerder geeft toestemming voor automatische en kosteloze doorplaatsing van zijn advertentie(s) naar onze te realiseren meertalige website bnbforsale.eu en indien het een (woon)boerderij betreft naar boerderij-tekoop.nl.
  7. (Voornoemde punten 1 tot en met 7 zijn niet van toepassing als je je slechts registreert als “Geïnteresseerde”. Dat is namelijk kosteloos!)

LET OP:  Koos je niet voor een account als “Verkoper” of “Makelaar”, maar als “Geïnteresseerde”? Dan zien wij dit in ons systeem, is je account kosteloos en geldt dus geen aankoopverplichting!