Jouw B&B of hotel in Portugal verkopen?

✔ De #1 B&B/hotel-verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden page views!
✔ Voordelig adverteren!

Hoe werkt adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Hotels / Bed and Breakfasts te koop in Portugal

Hotels / Bed and Breakfasts for sale Portugal

Vind B&B’s te koop in Portugal van bijvoorbeeld Nederlanders en Belgen die het roer om hebben gegooid. Ontdek panden van het type hotel, bed and breakfast, appartementen of lodge. Of objecten met een vakantiewoning of villa’s voor verhuur aan gasten. Op zoek naar een Bed and Breakfast of klein hotel te koop met 0f zonder zwembad in Portugal? Met onze website kun je gratis de B&B’s, pensions en hotels te koop  in Portugal vergelijken. Zelf een B&B, hotel of ander toeristisch object verkopen in Portugal? Profiteer van een extra doelgroep om uw object in de markt te zetten en verkoop uw Portugese  object sneller met een advertentie.

Jouw B&B of hotel in Portugal verkopen?

✔ De #1 B&B/hotel-verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden page views!
✔ Voordelig adverteren!

Bed and Breakfast / hotel kopen Portugal

B&B for sale Portugal

B&B kopen Portugal

Wil je een Bed  and Breakfast kopen in Potugal? Dan ben je bij benb-tekoop.nl op de juiste plek. Op B&B Te Koop (B&B for sale) vind je B&B’s te koop van Nederlanders en Belgen op de mooiste plekken van Portugal in onder andere Porto, Amadora Braga, Coimbra en Funchal.  Portugal is een populaire vakantiebestemming. Het voordeel is dat de panden die op onze website te koop worden aangeboden qua aantal kamers, badkamers en andere faciliteiten veelal zeer geschikt zijn om een B&B in uit te baten. Doe altijd zelf even navraag bij de betreffende gemeente of de start van een Bed and Breakfast in het betreffende pand (nog) mogelijk is. Vind in het bovenstaande overzicht B&B’s te koop in heel Portugal.

B&B / hotel te koop kust Portugal

Op zoek naar een B&B of hotel aan de kust van Portugal? Van huis met mini-camping te koop in Portugal tot een B&B in Portugal waarvoor uitbaters gezocht worden. Koop of verkoop een object in één van de 10 mooiste kuststeden van Portugal. Van Lissabon, Porto en Coimbra tot Braga, Portimão en Lagos. Je vindt het allemaal op op benb-tekoop.nl. Of wat dacht je ervan het roer om te gooien in de prachtige omgeving van kust-steden Funchal, Sintra of Aveiro. Het zijn stuk voor stuk mooie locaties om een B&B te beginnen. Ook nabij Évora worden regelmatig B&B’s te koop (B&B for sale) aangeboden.

Klein hotel te koop gebieden Portugal

Wil je een klein hotel kopen in de Alentejo, Azoren of Costa de Prata? Bezoek dan regelmatig onze website.  Van een Bed & Breakfast in Marvão tot een klein hotel in Parque natural do Alvão. Of je nu een hotel of B&B in Peneda-Gerês of Serra da Cabreira zoekt. Op ons portal vind je wat je zoekt in Portugal.

B&B’s te koop mooiste plekken Portugal

ontdek de mooiste plekken in Noord- Midden- en Zuid-Portugal om een B&B of hotel te kopen (b&b/hotel for sale) zijn Serra da Estrela, de Algarve, Costa Vicentina, Madeira, Parque Natural Alvão. Of maak jouw droom werkelijkheid in Porto Santo of Serras de Aire e Candeeiros, Van B&B tot vakantie-appartementen en van camping tot glamping met safaritenten. Het staat allemaal regelmatig te koop op onze website.

B&B’s te koop Noord-Portugal

Wil je een B&B of hotel kopen in Noord-Portugal? Noord-Portugal bestaat uit de districten Braga, Bragança, Porto, Viana do Castelo en Vila Real. Ook delen van delen van de districten Aveiro, Viseu en Guarda vallen onder Noord-Portugal.

Braga B&B / hotel kopen

Hotel of B&B kopen in Braga? Braga is een bruisende studentenstad. Met daarnaast het natuurpark Parque Nacional da Peneda-Gerês in de buurt is het een aantrekkelijke omgeving voor wie een B&B wil kopen en runnen in Portugal. Je gasten kunnen op ca. 60 km afstand arriveren op het vliegveld van Porto. Brava is daarnaast met de trein en bus bereikbaar. Ben je op zoek naar een B&B of hotel te koop in Braga (Portugal)? Houd dan regelmatig onze website in de gaten. Door populariteit is het aanbod soms snel weg. Daarom kan het voorkomen dat er niet altijd aanbod van B&B’s en hotels in Braga op de website te vinden is.

B&B kopen Bragança

Een B&B kopen in het district Bragança kun je bijvoorbeeld doen in de stad Bragança of elders in dit district in Portugal. Er worden wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Bragança. Is dit het geval, dan lees je dit op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in de buurt van andere steden in Bragança zoals Alfândega da Fé, Carrazeda de Ansiães of Macedo de Cavaleiros. Maar ook voor een boerderij met b&b te koop in Mirandela. Torre de Moncorvo is ook prachtig en soms doet zich een bijzondere kans voor. Dan worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in deze stad. De buurt van Vinhais is ook een geweldige plek om een B&B te kopen. Boerderijen en b&b’s met gites in Hautes-Bragança kopen. Bekijk op onze website het te koop staande aanbod in deze stad.

Porto B&B / glamping te koop

Een populaire plek om een B&B te kopen is het district en de stad Porto. Het is een schitterende havenstad om een B&B te kopen wanneer je op zoek bent naar B&B’s te koop in Portugal (B&B for sale Portgual). Maar behalve naar B&B’s in Porto, kun je ook zoeken naar campings, glampings en boerderijen en b&b’s met huisjes, die in Porto (Portugal) te koop worden aangeboden. Veel mensen zijn benieuwd of er uitbaters gezocht worden voor een Bed and Breafast in Porto. Bekijk hiervoor altijd de actuele advertenties voor de verschillende huizen en chateaus of onze nieuwsrubriek. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Portugal.

Viana do Castelo b&b te koop

Zoek je een B&B te koop in één van de mooiste steden in het noorden van Portugal? Dan kun je zoeken naar B&B’s te koop in Viana do Castelo. Bekijk het aanbod om te zien of er B&B’s in dit Portugese district worden aangeboden. Of zoek op onze website naar een huis met B&B te koop in Viana do Castelo. Ook percelen met campings te koop zijn regelmatig te vinden op onze website.

B&B’s te koop Midden-Portugal (Região Centro, Centraal Portugal)

Op zoek naar een B&B of hotel te koop in Midden-Portugal ofwel Região Centro? Dit deel van Portugal bestaat uit de districten Coimbra, Castelo Branco en Leiria, het grootste deel van de districten Aveiro, Viseu en Guarda, en delen van Santarém.

B&B kopen Aveira (deels Noord- en grotendeels Midden-Portugal)

Boerderijen en b&b’s met huisjes, toeristen-appartementen in Charente in Eveira (Portugal) kopen? Het is een ideale plek voor wie een B&B of hotel aan zee in Portugal wil kopen. Aveira ligt aan de kust en aan de ria. Door Aveiro lopen kanalen waarop smalle kleurrijke moliceiro-boten rondvaren. Wie hier een B&B of hotel koopt kan ongetwijfeld toeristen trekken. Aveiro wordt ook wel het Portugese Venetië genoemd. Naast een boottochtje kunnen de gasten ook een Art Nouveau-route volgen. Bekijk onze website voor het actuele aanbod van B&B’s en hotels te koop in Aveira (Portugal).

B&B te koop Viseu (deels Noord- en grotendeels Midden-Portugal)

Je vind deze B&B’s in regio en stad Viseu natuurlijk op onze website, wanneer ze te koop aangeboden worden. De stad heeft een historisch centrum waar het heerlijk wandelen is. Gasten kunnen ook de kathedraal of de gewelven van de sacristie bekijken. Ook boerderijen en b&b’s met huisjes en camping in de regio Viseu worden verkocht op onze website. Je vindt het B&B-aanbod dat te koop staat op onze website. Liefhebber van Viseu of Portugal? Houd deze pagina in de gaten voor chateaus en B&B’s te koop (B&B for sale) in de buurt van Viseu (Portugal).

Te koop Guarda B&B (Noord- en Midden-Portugal)

Wil je boerderijen en b&b’s met huisjes te koop in Guerda (Midden-Portugal, regio centro) vinden? Soms heb je geluk en worden deze objecten te koop aangeboden. Denk aan een huis met zwembad of een kasteel in districten als Aguiar da Beira, Almeida of Celorico da Beira. Er worden ook wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafasts in Figueira de Castelo Rodrigo. Houd deze pagina ook in de gaten voor B&B’s te koop (B&B for sale) in Guarda,  Mêda en Vila Nova de Foz Côa.

Huis met camping te koop Coimbra

Een huis met vakantieverblijf kopen in Coimbra? De stad Coimbra is prachtig, maar er zijn meer mogelijkheden in de omgeving van de stad als je een B&B wilt kopen in deze regio. Het ligt tussen Porto en Lissabon. Soms worden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in een een landhuis, chateau of boerderij in Coimbra. De stad ligt aan de oevers van de Mondego en is ook bekend om zijn universiteit, welke de oudste van Europa is. Koop je een B&B of hotel in Coimbra, dan is er veel te zien voor je gasten in deze middeleeuwse stad.

Uitbaters gezocht B&B’s Castelo Branco

Soms worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Portugal. Eerder vonden mensen hun droom door als uitbaters in Castelo Branco aan de slag te gaan. Zelf op zoek naar uitbaters voor jouw B&B in Portugal? Plaats dan je advertentie. Wil je als uitbater aan de slag? Bekijk dan de actuele advertenties. Koop je een B&B in deze prachtige omgeving? Jouw toekomstige gasten kunnen wandelen in de tuinen van het bisschoppelijk paleis, spreien van Castelo Branco bewonderen en genieten van het adembenemende uitzicht vanaf het kasteel. Bekijk dus regelmatig of er hotels, B&B’s en andere percelen in Castelo Branco te koop staan.

B&B’s met huisjes Leiria

Wat dacht je van het kopen van een B&B of vakantiehuis in Leiria. Denk daarbij aan de stad Leiria, maar ook aan steden als Marinha Grande, Viera de Leiria en Nazaré. Laatstgenoemde steden liggen aan de kust in de regio Leiria. Vind een huis met vakantiehuisjes, vakantie-appartementen of een camping te koop in de regio Leiria. Bezienswaardigheden voor de gasten die bij jou komen logeren zijn onder andere Praça Rodrigues Lobo, Castelo de Leiria, Santuario de Nossa Senhora da Encarnacao en Igreja do Espirito Santo. Leiria is dus een prima locatie om een B&B, hotel of ander toeristisch object te kopen. Uiteraard kun je ook een object kopen waar je zelf je droom gaat realiseren. Een makelaar of adviseur kan je helpen om de benodigde informatie te verstrekken over het starten van een B&B of hotel in Leiria (Portugal).

B&B’s te koop Zuid-Portugal

B&B of hotel kopen in Zuid-Portugal? Dan hebben we het over B&B’s te koop in Alentejo, zuid-centraal in Portugal. Évora (hoofdstad), Portalegre, Beja, Sines en Elvas liggen hier. Daarnaast hebben we het dan over de Algarve, tegenwoordig valt dit onder het district Faro.

B&B’s en hotels te koop Alentejo

B&B te koop Lissabon

Op zoek naar een B&B of hotel te koop in Lissabon in de streek Estremadura? Of een geschikt perceel in de buurt van Lissabon om een toeristisch bedrijf zoals een camping, b&b, appartementenverhuur of hotel te beginnen? Vind B&B’s en andere huizen te koop in hoofdstad Lissabon.  Een prachtige stad met mooie oude trams, heerlijke restaurantjes en vele bezienswaardigheden. Volg jouw droom en koop een B&B in Lissabon, Portugal. Lissabon is een goede plek om een B&B te kopen of te starten, omdat het een populaire stad is voor stedentrips. Je toekomstige B&B-, hotel of camping-gasten kunnen genieten van fadomuziek waarin Lissabon, Portuga en wijken Alfama, Bairro Alto en Mouriaria zijn terug te horen.

B&B’s kopen in Santarém

Wil je een sfeervolle B&B te koop (B&B for sale) in Santarém vinden? De rivier de Taag, waarop je vanuit de stad zicht hebt, overspoelt hier regelmatig de velden. Santarém ligt hierdoor in de vruchtbare streek Ribatejo. Daardoor is het hier goed eten in de restaurants met verse groenen en zoetwatervis. Koop je hier een hotel of b&b, dan kunnen je gasten hier diverse monumenten bezoeken. Kerken als Sé de Santarém, en de Igreja de Nossa Senhora da Piedade en het 18e-eeuwse klooster Convento de São Francisco is het bezoeken waard. Ontdek hier het te koop staande aanbod van huizen, b&b’s, campings en hotels in Santarém.

Woning met B&B te koop Setúbal

Ook Setubál is een prachtig gebied om een B&B te starten. De gelijknamige stad is een vissersstad met mooie haven, oude stad en historische gebouwen. Het is de ideale locatie voor wie een B&B aan de kust van Portugal wil beginnen. Ontdek huizen te koop in het centrum of in de omgeving van de stad. Wil je hier je droom verwezenlijken, dan kun je een mooie B&B kopen in Setúbal (Portugal).

B&B te koop Beja

B&B te koop tussen de bergen en de zee vinden? Dan is Beja zeker de moeite waard om naar te kijken. Romantische B&B’s en hotels worden met regelmaat te koop aangeboden in een prachtige omgeving. Houd deze pagina voor B&B’s te koop in Portugal in de gaten. Wellicht wil je in meerdere gebieden zoeken om een B&B te kopen (B&B for sale). Vanuit Beja kun je ook gemakkelijk Lissabon of de Algarve bereiken. De toekomstige gasten die je ontvangt in jouw aangekochte object kunnen in het oude stadje, een kasteel (met toren met prachtig uitzicht), de oude stadsmuur, het bekendste plein van de stad (het Praça da República) en de omliggende natuur bezoeken. Beja is dus een ideale locatie om een B&B, hotel of camping te starten/kopen in Portugal.

Huis met vakantie-appartement te koop Évora

B&B’s met zwembad te koop in Évora (Portugal)? De Évora is ideaal om een huis met met zwembad te kopen om een B&B te starten. Ze worden ook regelmatig te koop aangeboden op onze website. Évora is een stad in het zuidoosten van Portugal. Het is de hoofdstad van het gelijknamige district in de regio Alentejo. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en restaurants voor je gasten.

B&B te koop Portalegre

Ondek B&B’s te koop in Portalegre (B&B for sale Portalegre). Portalegre is een stad en gemeente in het gelijknamige Portugese district Portalegre. Ook in Portalegre staan wel eens B&B’s en hotels te koop. Je vind deze B&B’s dan natuurlijk op onze website. Het is een mooie locatie om een B&B te kopen vanwege het mooie weer. Portalegre ligt ook vlakbij de Spaanse grens. Bekijk eventueel ook B&B’s te koop in Spanje.

Hotel te koop Vila Real

Hotels in Vila Real vind je te koop (hotel Vila Real for sale) op onze website. Maar een huis met gîtes te koop kun je ook vinden in Vila Real. Controleer altijd even het actuele aanbod op onze pagina met B&B’s met huisjes en appartementen te koop in Portugal. Er werden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Vila Real. Zij zijn inmiddels gevonden.

B&B’s te koop Faro / Algarve

B&B en hotel te koop Faro

Bij B&B’s te koop nabij Faro, denk je aan huizen met zwembad, boerderijen en b&b’s met huisjes en appartementen te koop in de Algarve. Net buiten Faro ligt het vliegveld. Het is dus slim een B&B in de buurt van Faro te kopen, zodat de gasten van de B&B, het hotel of de camping die je koopt, hun accommodatie gemakkelijk kunnen bereiken.  De Algarve is populair bij toeristen vanwege de mooie natuur. Vind te koop staande B&B’s bij Faro op onze website.

Hotel / Bed and Breakfast Verkopen Portugal

Zelf B&B Portugal verkopen

Een B&B Portugal zelf verkopen of een ander object met vakantieverhuur  zoals een camping/glamping te koop aanbieden? Veel Nederlanders, Belgen en andere Europeanen willen het roer omgooien en een B&B, klein hotel, camping, vakantiewoning of boerderij runnen in Portugal. Met ons portal bereik je die doelgroep zelf.

Woning met vakantiehuisjes of appartementen Portugal verkopen

Wil je je woning, b&b, camping of vakantieappartementen in Portugal verkopen? Wij staan bovenaan in Google op vele relevante zoektermen! Profiteer ervan en adverteer jouw huis in Portugal helemaal zelf. Je kunt dus een B&B of huis in Portugal met onze website verkopen zonder makelaar. Ons portal is een onafhankelijk verkoopplatform dus rekent geen courtage of makelaarskosten. Ook met een makelaar ben je uiteraard welkom op ons platform.

Makelaar Bed and Breakfast Portugal verkopen

Als makelaar een Bed and Breakfast in Portugal verkopen? Dat kan zonder de makelaarskosten al te veel  te laten oplopen voor je klanten. Of je nu de eigenaar of makelaar bent van een B&B of camping, ons portal biedt de kans om jouw objecten bij de juiste gerichte doelgroep onder de aandacht te krijgen. Er zoeken namelijk duizenden potentiële kopers naar te koop-staande Bed and Breakfasts en kleine hotels in Portugal. Op Bed & Breakfast Te Koop/B&B For Sale kunt u zeer voordelig adverteren. Meld je aan en registreer je als makelaar of verkoper om jouw B&B, hotel of camping te kunnen adverteren.

Hotel verkopen Portugal

Een klein hotel verkopen in Portugal? Op B&B Te Koop/B&B For Sale vinden potentiële kopers van B&B’s en kleine hotels jouw vastgoed te koop in Portugal. Je verkoopt je hotel in Portugal doorgaans sneller met een advertentie op benb-tekoop.nl. Wacht daarom niet langer om jouw hotel of B&B te adverteren voor verkoop.

Hotel of camping verkopen: makelaar Portugal

Een camping of hotel in Portugal verkopen als makelaar? Of je nu hoteleigenaar of – makelaar bent; met B&B Te Koop/B&B For Sale bereik je potentiële kopers van een B&B en klein hotel in Portugal.  Hotelmakelaars adverteren regelmatig op B&B Te Koop hun hotel-aanbod in Portugal en vinden zo geschikte kandidaten. Adverteren is zeer voordelig en omdat wij een onafhankelijk platform zijn uiteraard courtagevrij.

Recente Blog Posts