Gerenoveerd 17e eeuws kasteel te koop in de Belgische Ardennen aan 1 miljoen € minder dan schattingsprijs SGS

Contacteer voor prijs

Details

Dit gerenoveerde trendy design kasteel in de Belgische Ardennen, nabij Dinant, staat te koop. Het is gelegen op een perceel van maar liefst 24.000 vierkante meter en biedt uitzicht op de Maas en rotspartijen.

Het kasteel werd uitgebaat als hotel-restaurant, wat  reeds na één jaar een Gault&Millau-score van 13/20 opleverde. Het kasteel biedt met 700 vierkante meter en 10 strak ingerichte designhotelkamers volop ruimte om te dienen als B&B of hotel of te gebruiken voor vakantieverhuur, evenementen zoals huwelijken, coachingtrajecten of anderszins.

Het pand beschikt over een industriële designkeuken, een salon, restaurant, ontbijtzaal, bar in de kapel en hoge torenkamers met prachtige zichtbare balken.

Dit unieke object wordt te koop aangeboden met met volledige inboedel: superbedden, salons, tafels, stoelen, decoratie, servies/keukengerei, terrasmeubilair enzovoort.

Rondom het kasteel ligt een zeer grote tuin met spelonk, waterbron, tuinhuis, een uniek bomenbestand en vele mogelijkheden door 2 toegangswegen. Te denken valt onder andere aan glamping, uiteraard na vergunning.

Het pand is verder uitgerust met volledig nieuwe top-off-the-bill ramen en deuren, isolatie, waterontharding, domotica, alarmen.

Het kasteel wordt voor een lagere prijs aangeboden dan de taxatieprijs die bepaald werd door SGS/CDE expertiseburo in opdracht van AXA verzekeringen.

Meer foto’s: Tripadvisor.

Voor meer informatie, neem contact op:

devilla5551@hotmail.com

Marc van Dessel

  • ID: 37296
  • Gepubliceerd: 19 juli 2023
  • Laatste Update: 23 juli 2023
  • Weergaven: 1742