Jouw hotel of B&B in Italië verkopen?

✔ De #1 voor B&B’s en hotels te koop in Italië!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden bezoekers!
✔ Voordelig je Italiaanse hotel of b&b verkopen!

Hoe werkt adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Hotels / Bed and Breakfasts te koop in Italië

Vind agriturismo en B&B’s te koop in Italië, onder andere van Nederlanders en Belgen die het roer om hebben gegooid. Ontdek panden van het type agriturismo, hotel, bed &breakfast of lodge. Of objecten met een vakantiewoning of appartementen voor verhuur aan gasten. Op zoek naar een Bed and Breakfast of klein hotel te koop in vakantieland Italië? Met onze website vergelijk je gratis de B&B’s en appartementen te koop  in Italië . Zelf agriturismo-objecten of een B&B of verkopen in Italië? Profiteer van een extra doelgroep om je object in de markt te zetten en verkoop je object in Italië sneller met een advertentie op benb-tekoop.nl.

Jouw B&B of hotel in Italië verkopen?

✔ De #1 B&B/hotel-verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden page views!
✔ Voordelig adverteren!

Bed and Breakfast / hotel kopen Italië

B&B kopen Italië

Wil je een Bed  and Breakfast kopen in Italië? Vind hier B&B’s te koop in Italië van Nederlanders en andere Europeanen. Je vind objecten met een royaal aantal slaapkamers en badkamers, die geschikt zijn om een B&B in voort te zetten of te starten. Doe altijd zelf even navraag bij de betreffende Italiaanse gemeente of de start van een Bed and Breakfast in het betreffende pand (nog) mogelijk is. Vind in het bovenstaande overzicht B&B’s te koop in Italië van Lombardije tot Campania en van Lazio tot Sicilië. En van Sardinië tot Ligurië.

Huis met vakantieverblijf te koop Italië

Van huis met vakantieverblijf te koop in Marche, Italië tot een B&B in Aruzze, Italië waarvoor uitbaters gezocht worden. Je vindt het allemaal op op benb-tekoop.nl. Wat dacht je van een vakantieverblijf te koop in Lombardije, een B&B te koop in Italië in Campania of in Lazio. Ook in Sicilië worden regelmatig B&B’s te koop aangeboden.

Klein hotel te koop Italië

Wil je een klein hotel kopen in Veneto of elders in Italië zoals in Friuli-Venezia Giulia of Trentino-Zuid-Tirol? Bezoek dan regelmatig onze website.  Van een Bed & Breakfast in de Piëmont tot een klein hotel in de Emilia-Romagna. Of je nu een hotel of B&B / vakantiehuisje in Apulië of Toscane zoekt. Op ons portal vind je wat je zoekt in Italië. Ontdek ook de mooiste Italiaanse objecten in Umbrië, Basilicata, Molise en Valle d’Aosta.

B&B te koop Lombardije

Vind B&B’s te koop in Lombardije, gelegen in Noord-Italië. Van Bergamo tot Brescia. Of een prachtig huis met B&B te koop in Como of Cremona. Volg jouw droom en koop een B&B in Lombardije. Ook Lecco, Lodi en Mantua liggen in Lombarije. Vind hier accommodaties te koop in deze Noord-Italiaanse regio. Ook Milaan, Monza e Brianza, Pavia, Sondria en Varese, zijn provincies of metropolitane steden in Lombardije, Italië, waar je een B&B kunt kopen.

B&B’s met trekkershut te koop Campania

Wat dacht je van het kopen van een B&B in Camania in het Zuiden van Italië. Denk daarbij aan Salerno met steden als Amalfi, maar ook aan Benevento en Caserta. Vind een huis met trekkershut in Napels. Denk aan Pompeï, Sorrento en Torre del Greco. Maar in Campania kun je ook voor onroerend goed terecht in Amalfi, Paestum, Cava de’ Tirren. In al deze mooie regio’s worden regelmatig B&B’s te koop aangeboden. Fantastisch voor wie een B&B wil kopen in Zuid-Italie.

B&B’s kopen in Lazio

Lazio ligt in het midden van Italië. Wil je een idyllische B&B te koop in Lazio vinden? Denk dan aan B&B’s in Frosinone of Latina (met steden als Gaeta, Terracina, Minturno) te koop. Of aan Rieti, Rome of Vitebo. In al deze provincies in Lazio (Italië) vind je B&B’s te koop.

Woning met B&B te koop Sicilië

Ook Sicilië is een prachtig gebied , met de provincies Agrigento, Caltanissetta, Catania, Messina, Palemero, Ragusa, Syracuse en Trapani. Het is een eiland ten Zuid-Westen van Calabrië.  Wil je hier in Zuid-Italië je droom verwezenlijken, dan kun je een mooie B&B kopen in  steden Marsala, Gela, Ragusa of Trapani. Overweeg je om een B&B te starten in steden als Palermo, Catania, Messina of Syracuse? Ook dan moet je zeker het aanbod op onze website raadplegen. Maar binnen Sicilië kun je ook zoeken naar een charmante B&B te koop in Vittoria, Caltanissetta of Afrigento. Vind B&B’s te koop in Bageria, Modica, Acireale of Mazara del Vallo. Al deze steden hebben meer dan 50.000 inwoners en hebben dus volop faciliteiten aan jouw toekomstige gasten te bieden.

B&B te koop Veneto

B&B te koop Veneto, Italië, vinden? Dan is Belluno als provincie zeker de moeite waard om naar te kijken. Ook in Padua, Ravigo en Treviso worden romantische B&B’s met regelmaat te koop aangeboden. Houd deze pagina voor B&B’s te koop in Italië ook in de gaten als je een B&B in Venetië, Verona of Vivenza wilt kopen. Ontdek de mooiste B&B’s ter overname in Veneto in het Noorden van Italië.

B&B’s te koop Piëmont

Bij B&B’s te koop Piëmont, denk je aan Italiaanse rijstvelden, huizen met zwembad, boerderijen en b&b’s met gites in Alessandria, Asti en Biella. Stuk voor stuk prachtige gebieden in Italië om een B&B te kopen. Vind B&B’s in Piëmont te koop op ons portal. Doorzoek ook het aanbod van te koop staande B&B’s in Cuneo, Novara of Turijn. Ook Verbano-Cusio-Ossola of Vercelli zijn provincies in Piëmont (Italië) waar je op zoek kunt gaan naar een B&B of hotel te koop.

Huis met vakantie-appartement te koop Emilia-Romagna

Emilia-Romagna is zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je een B&B in Noord-Italië wilt kopen. B&B’s met zwembad te koop in kunststeden Bologna, Ferrara en  Parma. Of juist in Modena, Piacenza of Ravenna een B&B kopen? In Ravenna kunnen jouw gasten de bekende Mozaiëken bekijken. Emilia-Romagna is ideaal om een huis met gîtes en zwembad te kopen. Ze worden ook regelmatig te koop aangeboden. Ontdek ook huizen met gîtes te koop in Reggio Emilia en Rimini.

B&B te koop Apulië

Ondek B&B’s te koop in Apulië in het Zuiden van Italië. Doorzoek het aanbod van B&B’s te koop in Bari, Barletta-Andria-Trani en Brindisi. Ook in Foggia staan wel eens B&B’s te koop. Je vind deze B&B’s en landhuizen in Apulië (denk aan Lecce en Tarente) dan natuurlijk op onze website.

Uitbaters gezocht B&B’s Toscane

Soms worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Tosacane. Eerder vonden mensen hun droom door als uitbaters in Arezzo, Florence, Grossetta en Livorno aan de slag te gaan. Zelf op zoek naar uitbaters voor jouw B&B in Toscane, Italië? Plaats dan je advertentie. Wil je als uitbater aan de slag? Bekijk dan de actuele advertenties. Vind B&B’s te koop Lucca, Massa-Carrara, Pisa en Pistoia. Ook in Prato en Siena kun je met een beetje geluk panden vinden waar je jouw B&B in Toscane kunt starten.

Te koop Calabrië

Wil je boerderijen en b&b’s met vakantiehuisje in Calabrië (Italië) vinden? Soms heb je geluk en worden deze objecten in Zuid-Italië te koop aangeboden. Denk aan een huis met zwembad of een landhuis in Catanzaro met plaatsen als Lamazia Terme. Er worden ook wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Cosenza, Crotone en Reggio di Valabria. Houd deze pagina ook in de gaten voor B&B’s te koop in Vibo Valentia.

Huis met vakantiehuisje Sardinië

Een huis met gîtes kopen in Sardinië? Sardinië ligt ten westen van Italië en ten zuiden van eiland Corsica. Een B&B kopen in Cagliari, Nuoro of Oristano? Saddari met steden als Algero en Porto Torres is prachtig, maar er zijn meerdere mogelijkheden als je een B&B wilt gaan runnen in een landhuis, landgoed of boerderij in Sardinië. Soms worden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Zuid-Sardinië. Ook Carbonia, Iglesias en Sanluri moet je bekijken als je een B&B wilt kopen in Zuid-Sardinië.

B&B kopen Ligurië

Boerderijen en b&b’s met case in Ligurië in het Noord-Westen van Italië kopen? Ontdek Genua, maar houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Imperia. Ontdek landhuizen in La Spezia en Savona, wanneer je een B&B in Ligurië wilt kopen. Ligurië is één van de kleinste Italiaanse regio’s.

B&B te koop Marche

Je vind B&B’s in Marche in Midden-Italië natuurlijk op onze website, zodra ze worden aangeboden. Ook boerderijen en b&b’s met case in de provincies Ancona, Ascoli Piceno, Fermo, Macerata en Pesaro e Urbino worden verkocht op onze websites. Liefhebber van Marche (Italië)? Houd deze pagina in de gaten voor chateaus en B&B’s te koop in Marche.

B&B kopen Abruzzzen

Een B&B kopen in Abruzzen kun je bijvoorbeeld doen in L’Aquila met steden als L’Aquila Sulmona, Avezzano. Er worden wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breakfast in Chieti zoals in Lanciano, Vasto, Ortona. Is dit het geval, dan lees je dit op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Pescara en Teramo. Wat dacht je van een boerderij met b&b te koop in steden Atri of Roseto degli Abruzzi.

Huis met B&B te koop Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia is een autonome regio in Italië. Boerderijen en b&b’s met vakantiehuisjes in voormalig provincies Gorizia, Pardenone, Triëst en Udine vind je te koop op onze website. Tegenwoordig kun je een B&B te koop vinden in 18 intercommunale unies (UTI) van Friuli-Venezia Giulia.

Trentino-Zuid-Tirol B&B te koop

Een bijzondere plek om een B&B te kopen is de autonome regio Trentino-Zuid-Tirol, met als hoofdstad Trente. Het is schitterend wanneer je op zoek bent naar B&B’s te koop in Italië. Ontdek boerderijen en b&b’s met gites te koop in provincies Trente of Zuid-Tirol.

B&B Umbrië kopen

Umbrië ligt in Midden-Italië. Een fantastisch gebied als je een B&B wilt kopen en wilt gaan runnen in Italië. Je vindt hier glooiende heuvels met wijn- en olijfgaarrden. Er werden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Perugia en Terni, maar deze uitbaters zijn inmiddels aan de slag gegaan. Wil je ook als uitbater aan de slag in een landhuis in Italië of wil je een B&B in Perugia of Terni kopen? Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in steden als Assisi, Foligno, Gubbio, Spoleto of in Orvieto en Narni.

Basilicata of Lucanië b&b te koop

Zoek je een B&B te koop in Basilicata of Lucanië? Deze regio ligt in het Zuiden van Italie. Zoek naar B&B’s in provincies Potenza en Matera, met gelijknamige hoofdsteden. Bekijk het aanbod om te zien of er B&B’s in Basilicata of Lucanië worden aangeboden. Zoek op onze website naar een huis met B&B te koop in steden als Pisticci of Melfi.

B&B for sale Molise, Italië

Op zoek naar een B&B te koop in de op één na kleinste regio van Italië? Bekijk dan het aanbod van B&B te koop in Molise. Veel mensen zijn benieuwd of er uitbaters gezocht worden voor een Bed and Breafast in Molise. Bekijk hiervoor altijd de actuele advertenties voor de verschillende huizen en landhuizen op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Campobasso met de gelijknamige hoofdstad en de stad Termoli. Of koop je liever een B&B of hotel in Isernia of Venafro?

B&B te koop in Valle d’Aosta in Italië

Valle d’Aosta is ook een geweldige plek om een B&B te kopen. Boerderijen en b&b’s met gites in Valle d’Aosta kopen? Het is de allerkleinste regio van Italia. Soms is het mogelijk om jouw droom in Noord-italië waar te maken. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in de gemeenten van Valle d’Aosta. Valle d’Aosta heeft namelijk een autonome status en geen provincies, maar enkel gemeenten.

Hotel / Bed and Breakfast Verkopen Italië

Zelf B&B Italië verkopen

Een B&B Italië zelf verkopen of een ander object met vakantiewoningen aanbieden? Veel Nederlanders, Belgen en andere Europeanen willen het roer omgooien en een B&B, klein hotel, gîte, vakantiewoning of boerderij gaan runnen in Italië. Denk o.a. aan Calabria en Lazia. Met ons portal bereik je die doelgroep van potentiële kopers heel gericht.

Huis met gîtes Italië verkopen

Wij staan bovenaan in Google op vele relevante zoektermen! Maak er gebruik van en adverteer jouw huis-met-b&b-object in Italië helemaal zelf of samen met een makelaar. Je kunt dus een B&B of huis met gîtes in Italië verkopen zonder makelaar. Maar ook met een makelaar ben je uiteraard welkom op ons platform. Verkoop jij je woning in o.a. Veneto of Puglia via B&B Te Koop?

Hotel verkopen Italië

Een Bed and Breakfast of klein hotel verkopen in Italié? Op B&B Te Koop vinden potentiële kopers van B&B’s en kleine hotels jouw object in Italië. Je verkoopt je hotel of B&B in Italië doorgaans sneller met een advertentie op benb-tekoop.nl. Wacht daarom niet langer om jouw hotel in o.a. Emilia-Romagna of Toscane (Italië) te adverteren voor verkoop.

Makelaar Bed and Breakfast Italië verkopen

Als makelaar een Bed and Breakfast in Italië verkopen? Of je nu de eigenaar of makelaar bent van een object in Italië. Met onze website weet je jouw B&B, hotel of vakantiehuis onder de aandacht te krijgen. Vele duizenden potentiële kopers zoeken naar te koop-staande Bed and Breakfasts en kleine hotels in Lombardije, Sardinië, Piemonte en Sicilië (Italië) via dit portal. Op Bed & Breakfast Te Koop kunt u zeer voordelig adverteren. Meld je aan en registreer je als makelaar of verkoper om jouw B&B of andere accommodatie te kunnen adverteren.

Hotel verkopen: makelaar Italië

Een (klein) hotel in Italië verkopen als makelaar? Of je nu hoteleigenaar of – makelaar bent; met B&B Te Koop bereik kopers van een B&B en klein hotel in Italië.  Hotelmakelaars adverteren regelmatig op B&B Te Koop hun hotel-aanbod in Italië en vinden zo geschikte kandidaten. Adverteren is zeer voordelig en courtagevrij.

Recente Blog Posts