Uw B&B of hotel in België verkopen?

✔ De #1 B&B/hotel-verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google.nl!
✔ Tienduizenden page views!
✔ Voordelig adverteren!

Hoe werkt adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Bed & Breakfast Te Koop in België

B&B Kopen België

Steeds meer mensen starten in België een B&B. Daardoor neemt de vraag naar bestaande B&B’s en voor Bed en Breakfast geschikte objecten gestaag toe. Wilt u ook een B&B in België kopen? Verkopers en makelaars die hun Bed and Breakfast in België willen verkopen plaatsen hem hier online. Of vind panden die uitermate geschikt zijn voor de start van een Bed en Breakfast. Voor vastgoed voor de start van een B&B bent u hier op de juiste plaats!

B&B te koop België

Wil je een Bed & Breakfast kopen in België? Vind hier B&B’s te koop in België van Belgen en Nederlanders. De immobiliën in België op deze site zijn in gebruik geweest als B&B of zijn vanwege de faciliteiten mogelijk geschikt om te gebruiken als B&B, vanwege meerdere aanwezige slaapkamers, badkamers. Vind in het bovenstaande overzicht B&B’s te koop in België van Vlaanderen tot Wallonië.

Hotel te koop België

Wil je een klein hotel kopen in de België? Bezoek dan regelmatig onze website. Van een Bed & Breakfast in Vlaams-Brabant tot kleine hotels in West-Vlaanderen. Of je nu een hotel of B&B / Chambre d’hôtes in België zoekt. Op ons portal vind je wat je zoekt in België.

Huis met gites te koop België

Uitbaters gezocht voor een B&B of huis met gîtes in België? Je vindt het op ons portal B&B te Koop. Wat dacht u van een huis met gites te koop in Antwerpen, Limburg of Oost-Vlaanderen?

B&B’s te koop Vlaanderen

Vind B&B’s in alle provincies van Vlaanderen in België. Van Antwerpen tot Limburg en van Oost-Vlaanderen tot Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Ook als je een B&B in Vlaanderen wilt verkopen, ben je op de juiste plek.

B&B te koop Antwerpen

Vind B&B’s te koop in de provincie Antwerpen in België in de buurt van de steden Antwerpen en Turnhout. Of een geweldig huis met B&B te koop in Mechelen. Volg jouw ambities en koop een B&B in Antwerpen. In Antwerpen is genoeg te beleven voor jouw toekomstige B&B-gasten: Van de stille waters in Scheldeland tot de purperen heide in de Kempen. De Bospolder in Ekeren biedt je gasten wandelroutes door graslanden, bos en moeras en ondiepe plassen. Wat voor object heeft jouw voorkeur? Een huis met zwembad, een boerderij of een woning met gites in Antwerpen. Je vindt het in Antwerpen op ons portal.

B&B’s met gîtes te koop Limburg

Wat dacht je van het kopen van een B&B in Limburg (België). De omgeving is prachtig voor je B&B-gasten om heerlijk te wandelen. Denk daarbij aan Hasselt, Genk en Tongeren. Koop een huis met gîtes in Sint-Truiden of Maasmechelen. Maar ook B&B’s te koop in Lommel, Maaseik, Bilzen of Lanaken zijn interessant als je op zoek bent naar een B&B (met gites) in Limburg. In al deze mooie steden worden regelmatig B&B’s te koop aangeboden. Fantastisch voor wie een B&B wil kopen in Limburg. Limburg biedt prachtige natuur aan je gasten. Ontdek B&B’s te Koop in de buurt van de volgende natuurgebieden Voerstreek · Haspengouw, Nationaal Park Hoge Kempen en De Wijers. Of bekijk of je B&B’s en hotels kunt kopen in de nabijheid van RivierPark Maasvallei, Duinengordel, Bosland of Kempen-Broek.

B&B’s kopen in Oost-Vlaanderen

Wil je een romantische B&B te koop in Oost-Vlaanderen in België vinden? Denk dan een B&B of hotel in Gent, Aalst of Oudenaarde te koop. Of wil je een B&B kopen in de buurt van Sint-Niklaas, Dendermonde of Geraardsbergen. ls je een B&B koopt in Oost-Vlaanderen, is het handig als je in de buurt zit van natuurgebieden. B&B-gasten wandelen graag in de omgeving van hey Raspaillebos en het Kluysbos, Munkbosbeekvallei en de Kalkense Meersen. In al deze steden en geboren of in België vind je regelmatig B&B’s te koop. Houd de website dus goed in de gaten.

Woning met B&B te koop Vlaams-Brabant

Ook Vlaams-Brabant is een prachtig gebied om een B&B te starten. Koop een B&B in de natuur van Vlaams-Brabant. Denk aan Salve Mater, Bolloheide, Koebos-Lange bos. Of vind B&B’s te koop in de buurt van Kruisheide of Wijngaardberg. Wil je hier je droom verwezenlijken en een B&B kopen in de buurt van Leuven, Zaventem of Tervuren? Binnen Vlaams-Brabant kun je ook zoeken naar een romantische B&B te koop in Vilvoorde, Diest of Aarschot. In Vlaams-Brabant kunnen de gasten van de B&B die je koopt heerlijk fietsen of wandelen. Houd de site in de gaten want regelmatig worden uitbaters gezocht voor b&b’s en hotels in Vlaams-Brabant in België.

B&B te koop West-Vlaanderen

B&B te koop West-Vlaanderen vinden? Op dit portal vind je boerderijen en woningen met gîtes te Koop in de buurt van steden als Brugge (met Het Brugse Ommeland) en Oostende. Ook Blankenberge, De Haan, Kortrijk en de De Panne zijn ideaal om een B&B of hotel te kopen. Houd deze pagina voor B&B’s te koop in West-Vlaanderen in de gaten voor nieuw aanbod. Bekijk ook b&b’s en hotels (van huis met zwembad tot chateau) te koop in de buurt van de De Blankaart, de Hoppestreek van en West-Vlaams-Heuvelland. Ideaal voor de gasten om heerlijk te wandelen of te fietsen. Ook een B&B kopen in de buurt van Kortrijk en het Leiebos, Het Zwin of de Uitkerkse polder behoort tot de mogelijkheden. Regelmatig vind je hier op de site B&B’s te koop in voornoemde gebieden.

B&B kopen in Wallonië

Een B&B of hotel kopen in Wallonië? Vind ook informatie over B&B’s te koop in de provincies van Wallonië in België. Zo kun  B&B’s en hotels kopen in Henegouwen (Hainaut), Waals-Brabant (Brabant Wallon), Namen (Namur), Luik (Liège) en Luxemburg (Luxembourg).

Huis met gîtes te koop Henegouwen (Hainaut)

Een huis met gîtes kopen in de Henegauwen (Hainaut)? Deze regio in België kent ongerepte natuur en prachtige steden. De hoofdstad is Bergen, die met vele musea ideaal is voor B&B gasten. Wil je in Henegauwen een landhuis, chateau of boerderij kopen? Soms worden uitbaters gezocht voor een Bed and Breakfast in Bergen. Ook de omgeving Charleroi, Doornik, Thuin en Chemay, is ideaal om een B&B te kopen.

B&B kopen Waals-Brabant (Brabant Wallon)

Wil je een boerderij of landhuis met b&b of fiets in Waals-Brabant (Brabant Wallon) kopen? Het glooiende landschap is ideaal voor gasten van jouw B&B. Ontdek te koop staande objecten in de buurt van Waver, de hoofdstad van Waals-Brabant. Ontdek ook Bed and Breakfasts en chateaus te koop in de buurt van Waterloo, Nijvel en Villers-la-Ville. In de omgeving is voldoende te doen, zoals diverse te bezoeken musea. Ideaal dus om een Bed & Breakfast in Waals Brabant te kopen.

B&B te koop Namen (Namur)

Je vind B&B’s in Namen (Namur) natuurlijk te koop op onze website. Namen is een prima locatie voor een B&B vanwege diverse musea en een mooie omgeving. Boerderijen en b&b’s met gites in de buurt de stad Namen worden verkocht op onze website. Liefhebber van water? Dan is Namen met haar rivier ideaal. Citadel van Namen is een Middeleeuws fort dat zeker het bezoeken waard is voor uw gasten. Houd deze pagina in de gaten voor chateaus en B&B’s te koop in Namen.

B&B kopen Luik (Liège)

Een B&B kopen in Luik (Liège) kun je bijvoorbeeld doen in Luik, Spa, Hoei of elders. Er worden wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Luik. Is dit het geval, dan lees je dit op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Verviers, maar ook voor een boerderij met b&b te koop Malmedy. Eupen is ook prachtig en soms doet zich een bijzondere kans voor. Dan worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in de buurt van Luik. Blegny is ook een geweldige plek om een B&B te kopen. Boerderijen en b&b’s met gites in Amay kopen? Soms is het mogelijk om jouw droom in België waar te maken. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Luik.

Huis met gîtes te koop Luxemburg (Luxembourg)

Boerderijen en b&b’s met gites in Luxemburg vind je te koop op onze website. Bijvoorbeeld in  Durbuy. Maar een huis met gîtes te koop in Luxembourg kun je ook vinden in La Roche-en-Ardenne. Controleer altijd even het actuele aanbod op onze pagina met B&B’s met gîtes te koop in Luxemburg voor objecten in de buurt van Virton, Florenville en Saint-Hubert.Er werden af en toe uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Aarlen.

B&B Verkopen België

Bovenaan in Google.nl, hoog in Google.be.

Als makelaar of verkoper een B&B of een voor gebruik als B&B geschikt pand te koop aanbieden? Met onze rubriek ‘Bed & Breakfast Te Koop in België’ hebben we inmiddels een top-positie in de Nederlandse versie van Google.

Met korting je B&B adverteren!

Omdat het meeste aanbod op onze pagina inmiddels verkocht is, kun je tijdelijk profiteren van 25% korting met promotiecode “België“. Na registratie kun je bij de aanschaf van je gewenste advertentiepakket, de code invoeren.

Recente Blog Posts