Te koop: Goedlopend hotel- restaurant in historisch plaatsje in Duitsland!

€1.295.000 k.k.

Details

Altijd al gedroomd van uw eigen hotel in het buitenland? Dit is uw kans! Vlak over de grens in de Duitse provincie Noordrijn-Westfalen bieden wij een zeer goedlopend hotel-restaurant (discreet) te koop aan. Het betreft een kleinschalig hotel met 10 kamers, een restaurant met groot en zonnig terras én een appartement voor eigen bewoning/verhuur. Het hotel is gelegen in een historische plaats die veel toeristen wordt bezocht, alsmede door de prachtige omliggende natuur van o.a. Natuurpark Eifel.

Vraagprijs onroerend goed incl. goodwill/inventaris: € 1.295.000,- K.K.

Procedure
Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Kandidaten dienen hiervoor een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen. Bij deze NDA zitten enkele vragen. Discretie is van groot belang om rust te houden in de organisatie. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Na ontvangst van de ondertekende NDA, wordt goedkeuring gevraagd aan opdrachtgever, die zal bepalen welke informatie wij mogen delen.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

  • ID: 28421
  • Gepubliceerd: 13 september 2023
  • Laatste Update: 13 februari 2024
  • Weergaven: 2214