Bon Chez Nous in het groene hart van Frankrijk

€395.000

Details

Verkocht: De vier jaargetijden, de ruimte, de schone lucht, de stilte, de mooie meren, korte zachte winters en lange mooie zomers garanderen een optimaal leef genot in het groene hart van Frankrijk. Ons huis staat op bijna 8000 m2 . Het heeft een mooi privé gedeelte, een bar, keuken en bijkeuken/was en droog ruimte en een eetkamer voor de gasten. Zes slaapkamers met eigen badkamers , een bibliotheek en een “rommelkamer”.

Het huis is geheel onder keldert en voorzien van vloerisolatie, er is een garage en een hout hok. Ook het dak is geïsoleerd. De goten en het dak zijn twee jaar geleden geheel gerenoveerd, pannen waar nodig vervangen en er zijn nieuwe zinken goten en afvoerpijpen gemonteerd. We zijn aangesloten op het gemeentelijke waternet maar hebben ook een eigen waterbron (deze gebruiken wij niet omdat het water hier van bronwaterkwaliteit is).

Wij hebben met opzet het huis, zo veel mogelijk, in zijn oorspronkelijke staat gehouden. Alle kozijnen en alle vloeren in huis zijn van eikenhout! De grotere ramen hebben aan de voor en achterkant van het huis luiken. Heerlijk om het huis in de zomer koel te houden en in de winter warm. Elektriciteit en brandveiligheid zijn op norm. 2 grote boilers voor de warmwatervoorziening. Centrale verwarming op olie en twee houtkachels in de woonkamer en de keuken.

Wij hebben een zeer goede reputatie opgebouwd en onze gasten waarderen ons op Booking.com met een 9.5! Over de gerealiseerde omzet in de laatste jaren informeren wij u graag persoonlijk. In de maanden April, mei, juni, juli, augustus en september zijn er veel gasten, maar ook in de winter verhuren wij zo’n 2 kamers in de week. Wij hebben de pensioenleeftijd bereikt, maar wij blijven in de buurt wonen zodat wij, indien wenselijk, u wegwijs kunnen maken.
Vroeg met pensioen, maar toch nog een beetje werken en heerlijk wonen? Dan is dit een geweldige optie!

  • ID: 23236
  • Gepubliceerd: 11 april 2022
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 11445