Verkocht: Prachtige woonboerderij met vrijstaand gastenverblijf, Drenthe, Nederland

€895.000

Extra's

  • (Wijn)kelder
  • Bronbemaling
  • Jacuzzi
  • Stoomdouchecabine

Details

Dit prachtig gelegen en volledig gerenoveerd pand biedt naast een fantastische woongelegenheid, meerdere mogelijkheden voor Bed & Breakfast en staat te koop. Er is een vrijstaand modern gastenverblijf (90 m2) en de vrijstaande schuur (250 m2) biedt genoeg mogelijkheden voor meerdere zelfstandige B&B units.
De ligging op de Hondsrug in een beschermd natuurgebied, de Breevenen, maakt het zeer geschikt voor wandel-, fiets- en trektochten door geheel Drenthe en Groningen-Zuid.
De locatie is 4 km van Gieten met alle denkbare voorzieningen.
Ook is er ruime horeca keuze om gezellig en heerlijk te eten en te drinken. Een 18 holes golfterrein is nabij, maar ook op loopafstand een zeer fraai buiten zwembad. Of op 8 km afstand het Hof van Saksen met de grootste zwemglijbanen van Europa. Uiteraard een zeer snelle wifi op basis van glasvezel.

De gehele oppervlakte is ruim 6.400 m2 met meerdere terrassen, zodat er altijd zon en uitzicht voorhanden is. Bovendien een tuinhuis en jacuzzi met douche, als ook bronbemaling en een wijnkelder.

De woonboerderij biedt ruimte en comfort met beneden een royale ontvangsthal, separate badkamer met ligbad en separaat toilet en urinoir. Ruime en zeer moderne keuken, met aansluitend een grote woonkamer en separate lees-, tv-kamer. Daarnaast nog twee ruime kamers in het voorhuis met onderkeldering. Genoeg mogelijkheden om extra slaapkamers of studeerkamers in te richten.
Eerste verdieping heeft drie slaapkamers (incl. grote ouder slaapkamer) en twee badkamers en een separaat toilet met urinoir.
Op de tweede verdieping is een logeerkamer en een bergruimte.

Het geheel volledig geïsoleerd, Energielabel C.

www.vijzelweg1.nl/
of funda
www.funda.nl/koop/eext/huis-40109055-vijzelweg-1/

-Einde beschrijving-

Bijlagen

  • ID: 19796
  • Gepubliceerd: 24 april 2019
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 11086