Verkocht: B&B Het Schoolhuis Ferwert (Friesland, Nederland) te koop

€579.000

Details

In Ferwert in Friesland wordt deze Bed & Breakfast te koop aangeboden. De B&B is onder andere ideaal voor gasten die een bezoek willen brengen aan Ameland. Holwerd (waarde boot vertrekt) ligt op slechts 8 autominuten afstand.

Het gaat om een zeer ruime woning met een groot bijgebouw. Momenteel zijn er twee gastenkamers in de woning in gebruik. Dit betreffen twee familiekamers, die ieder uit twee kamers bestaan.

Het bijbouw bestaat uit garage met plaats voor vier auto’s op de begane grond en een verdieping met een appartement van 24 vierkante meter en is op dit moment ook in gebruik als onderdeel van de B&B. Uiteraard is het bijgebouw ook ideaal als kantoor- of praktijkruimte of als woonruimte voor familie of een au pair.

Aan het woonhuis ligt een overkapping van 10 x 3 meter, waar gasten ‘s ochtends kunnen ontbijten of ‘s avonds van een drankje kunnen genieten.

Naast de twee familiekamers (ieder bestaande uit twee kamers en een eigen badkamer) en het appartement boven de garage met eveneens een eigen badkamer, zijn er nog twee privé slaapkamers, een eetkamer, zitkamer, bijkeuken en badkamer.

De vraagprijs is exclusief de overname van goodwill en inventaris van de Bed & Breakfast. De vraagprijs voor overname van goodwill en inventaris, waaronder de website en de inrichting van de gastenverblijven bedraagt € 30.000,-. De huidige verkopers gaan het iets rustiger aan doen, maar de B&B biedt veel potentie om de bezettingsgraad te verhogen. De B&B wordt namelijk steevast hoog gewaardeerd. Gemiddeld scoort de B&B een 9,5 op Booking.com en andere websites.

-Einde beschrijving-

 

  • ID: 21408
  • Gepubliceerd: 6 mei 2020
  • Laatste Update: 15 januari 2023
  • Weergaven: 14362