Verkocht: B&B op Texel, Den Burg, Noord-Holland, Nederland

€1.410.000

Details

Verkocht: een in 2009 gerenoveerde woonboerderij op het eiland Texel met elf slaapkamers, elf badkamers, vijf woonkamers, waarvan een grote middenruimte en een grote openkeuken met vier fornuizen, waar de gasten zelf kunnen koken. Wij koken ook op aanvraag en geven kookworkshops. De B&B is sinds 2009 open en loopt goed. Het seizoen is jaarrond, en Texel is nog steeds meer en meer in trek.

De B&B wordt gebruikt voor losse kamer verhuur, voor gezinnen, voor groepen, familieweekenden, bedrijfsuitjes/trainingen, workshops en cursussen, kortom genoeg mogelijkheden en afwisseling. Door de ideale ligging, tussen de Koog en Den Burg, midden tussen de weilanden en vlakbij het bos en strand, ligt de B&B op een A1 locatie.

De B&B is vrijstaand, heeft vrij uitzicht, terrassen, een moestuin, een minikas, kippenhok en ren voor minivarken. Verder is er een siertuin met kunst en fruitbomen. Op het perceel bevinden zich nog 2 grote schuren (193m’) waarvan 1 een herbouwvergunning heeft en deze kan je uitbreiden met een tweede verdieping.

En waarom willen we dan een goedlopende B&B op het mooie eiland Texel verkopen? We zijn verliefd geworden op een dorp in Spanje, vlak bij de kust, je kan de zee zien liggen. En nu onze zoon nog geen puber is, en mijn gewrichten het beter doen onder de Spaanse zon, wagen we het erop. En zetten we onze B&B te koop, om onze nieuwe droom waar te maken. Zodat iemand die dit leest zijn/haar droom kan waarmaken: een nieuwe “ik vertrek” naar Texel.

-Einde beschrijving-

  • ID: 18623
  • Gepubliceerd: 22 januari 2020
  • Laatste Update: 15 januari 2023
  • Weergaven: 8450