Jouw hotel of B&B in Duitsland verkopen?

✔ De #1 voor B&B’s en hotels te koop in Duitsland!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden bezoekers!
✔ Voordelig je Duitse hotel of b&b verkopen!

Hoe werkt adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Hotels / B&B's te koop in Duitsland

B&B te koop Duitsland

Op zoek naar een Bed and Breakfast (Zimmerfrei) te koop in Duitsland? Ontdek hier B&B’s te koop in Duitsland van overwegend Nederlandse en Belgische adverteerders. Zij gooiden het roer om, maar verkopen nu wat zij (jaren geleden) in Duitsland hebben opgebouwd. Wil jij ook met voorsprong het roer omgooien in Duitsland en een B&B in Duitsland beginnen? Ontdek  dan hier hotels of pensions te koop in Duitsland van Willingen tot Winterberg. Vastgoed met een vakantiewoning, vakantiehuisje voor verhuur aan gasten of zelfs een camping te koop in Duitsland vind je hier ook regelmatig. Momenteel wordt er een hotel  in Bitburg, Lösnich en Üdersdorf aangeboden.

Hotel en pension te koop Duitsland

Vergelijk het aanbod en vind jouw pension of hotel in Duitsland. Vind een pension of gasthaus te koop in de Harz. Wat dacht je van een Parkhotel of een hotel in Winterberg. Horeca te pacht aanbieden of zelf pachten is ook mogelijk. Zelf een pension of hotel verkopen in Duitsland kan ook! Profiteer van een extra zeer specifieke doelgroep om uw vastgoed in Duitsland te verkopen. Verkopen gaat vaak veel sneller met een advertentie, dus adverteer net als Eigen Horeca Makelaar op onze onze website.

Bed and Breakfasts & hotels te koop Duitsland

B&B’s te koop grensregio Duitsland/Nederland

Veel Nederlanders en Duitsers die een B&B of hotel in Duitsland zijn begonnen, verkopen een hotel in de grensregio. Dat wil zeggen dat de B&B’s doorgaans niet ver liggen van de grens van Nederland en Duitsland. Natuurlijk zijn er regio’s van noord tot midden en van midden tot zuid in Duitsland, die aan de grens liggen.

B&B te koop Noord-Duitsland (Niedersachsen)

B&B te koop Noord-Duitsland vinden? Vind B&B te koop in Noord Duitsland, om precies te zijn in het Noordwesten van Duitsland. Grenzend aan Groningen, Drenthe en Overijssel, vind je B&B’s, hotels en pensions te koop in Aurich, Leer, Emsland en Graftschaft Bentheim. Wil je een b&b of hotel kopen of verkopen in Niedersachsen, dan ben je op deze website op de juiste plek.

B&B’s met vakantiewoning Midden-Duitsland (Noordrijn-Westfalen)

Hotel te koop Noordrijn-Westfalen: Wat dacht je van het kopen van een B&B of hotel kopen aan de grens met Overijssel en Gelderland. Dan kun je kijken naar B&B’s te koop in Noordrijn-Westfalen in Duitsland. Populaire plaatsen voor hotels en B&B’s zijn Bocholt, Borken en Coesfeld. Ook Gronau en Vreden zijn steden en plaatsen waar je een B&B, hotel of pension zou kunnen kopen.

B&B’s kopen in Zuid-Duitsland (Niederrhein)

B&B Te Koop Zuid-Duitsland: In Duitsland grenzend aan midden Limburg tot en met grenzend aan ‘s-Heerenberg: ook Zuid-Duitsland is prachtig om een B&B, pension of hotel te beginnen. Vind hier B&B’s en hotels in Noordrijn-Westfalen. Gasten in jouw hotel kunnen straks niet alleen prachtig wandelen, maar ook winkelen in steden als Emmerich, Geldern, Goch en Kevelaer. Vind ook hotels en B&B’s te koop in Duitsland bij Kleve, Kranenburg, Rees en Xanten. Vliegveld Airport Niederrhein ligt in Weeze. Handig om in de buurt te hebben voor je gasten.

Woning met B&B te koop West Duitsland

Woning met B&B te koop West-Duitsland: Grenzend aan het midden en zuiden van Limburg, vind je woningen met B&B’s te koop in de regio’s Heinsberg en Viersen. Een mooie omgeving voor jouw hotel- of b&b-gasten om te fietsen en te wandelen in een glooiend of heuvelachtige omgeving, met onder andere de stoomtrein bij Selfkant. Zoek een woning met B&B te koop in Brüggen of Kempen. Steden om ook op te letten in de omgeving zijn Krefeld, Viersen en Wesel. Dit zijn populaire winkelgebieden. Of wat dacht je van een B&B te koop vlakbij natuurgebieden Maas-Schwalm-Nette en Gangelt.

B&B kopen Duitsland

Wil je een Bed  and Breakfast kopen in Duitsland? Dat kan. Vind hier het nieuwste aanbod om een B&B te kopen in Duitsland.

Klein hotel te koop Duitsland

Klein hotel kopen in Duitsland? Je vindt hier kleine hotels te koop. Kom regelmatig terug voor het snel wisselende aanbod van hotels te koop in Duitsland.

Huis met gastenverblijf te koop Duitsland

Van huis met gastenverblijf tot hotel. Je vind hier huizen te koop met gastenverblijf of soms zelfs complete hotels. Ontdek welk huis met gastenverblijf of hotel er momenteel in Duitsland te koop staat.

Pension, hotel of B&B verkopen Duitsland

Zelf je B&B of hotel in Duitsland verkopen

Een B&B in Duitsland verkopen, dat kan. Op onze website kun je namelijk je B&B, hotel of pension zelf adverteren. Natuurlijk kun je ook adverteren als je een makelaar hebt. Overleg het dan even met je makelaar of vraag je makelaar om bij ons te adverteren voor extra bereik. Want een B&B in Duitsland (zelf of met makelaar) verkopen gaat beter met een advertentie op B&B Te Koop. We hebben een groot bereik onder Nederlandse kopers van B&B’s, hotels en pensions in Nederland en Duitsland. We zijn het #-1 verkoopportal.

B&B of hotel verkopen in Duitsland

Een Bed and Breakfast of klein hotel verkopen in Duitsland? Op B&B Te Koop vinden duizenden potentiële kopers van B&B’s en kleine hotels jouw object in Duitsland. Je hotel in Duitsland verkoop je doorgaans sneller met een advertentie op ons populaire platform benb-tekoop.nl. Wacht daarom niet langer om jouw hotel of B&B te adverteren voor verkoop.

Huis met vakantiewoning Duitsland verkopen

Ook bovenaan in Google gevonden worden  met jouw huis met vakantiewoning dat te koop staat? Of met een hotel, pension of gasthaus dat je wilt verkopen in Duitsland? Maak gebruik van onze website, want wij staan bovenaan in Google op vele relevante zoektermen! Adverteer jouw B&B of hotel helemaal zelf.  Ook met een makelaar of als makelaar ben je uiteraard welkom op ons platform. We helpen zowel ondernemers als makelaars graag met het verkopen van een B&B of hotel in Duitsland.

Hotel Duitsland verkopen: makelaar

Hotelmakelaars in Nederland en Duitsland adverteren regelmatig op B&B Te Koop hun hotel en pension-aanbod in Duitsland en vinden zo geschikte kandidaten om de hotels te kopen. Adverteren is bij ons zeer voordelig en courtagevrij. Een (klein) hotel in Duitsland verkopen als makelaar? Of je nu hoteleigenaar of – makelaar bent; met B&B Te Koop bereik je jouw potentiële kopers van een B&B en klein hotel in Duitsland. Ontdek het zelf!

Makelaar Bed and Breakfast  Duitsland verkopen

Ook als makelaar een Bed and Breakfast in Duitsland verkopen? Meld je aan en registreer je als makelaar of verkoper om jouw B&B of hotel in Duitsland te kunnen adverteren. Want of je nu de makelaar of eigenaar bent van een B&B of pension of hotel, onze website biedt de ultieme kans om jouw object in Duitsland bij de juiste en zeer gerichte doelgroep onder de aandacht te krijgen. Talloze potentiële kopers zoeken naar te koop-staande Bed and Breakfasts en kleine hotels in Duitsland. Adverteren is zeer voordelig.

Recente Blog Posts