Jouw B&B of hotel in Frankrijk verkopen?

✔ De #1 B&B/hotel-verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google! (Test het zelf!)
✔ Tienduizenden page views!
✔ Voordelig adverteren!

Hoe werkt adverteren?

Het werkt in een paar eenvoudige stappen, waar je vanzelf doorheen geleid wordt.

  1. Registreer je via de blauwe button op deze pagina.
  2. Klik op de activatielink in je mailbox.
  3. Je gaat nu automatisch (ingelogd) naar onze site. Daar kies je je pakket.
  4. Plaats daarna direct je advertentie.
  5. Wij keuren en publiceren je advertentie.

Zo word je vindbaar voor talloze bezoekers. Zij kunnen jou rechtstreeks mailen via je advertentie.

Hotels / Bed and Breakfasts te koop in Frankrijk

B&B te koop Frankrijk

Wil je een B&B beginnen in Frankrijk? Vind een gîte of B&B te koop in Frankrijk van Nederlanders en Belgen die het roer om hebben gegooid. Ontdek panden van het type hotel, bed and breakfast of lodge. Of objecten met een vakantiewoning of gîte voor verhuur aan gasten. Op zoek naar een Bed and Breakfast of klein hotel te koop in Frankrijk? Bekijk het aanbod van B&B’s te koop in de Languedoc, de Limousin en de rest van Frankrijk. Met onze website kun je gratis de B&B’s te koop in Frankrijk vergelijken. Van B&B’s te koop in de Ardèche tot B&B te koop in Normandië. Zelf een B&B of woning met gîte verkopen in Frankrijk? Profiteer van een extra doelgroep om uw object in de markt te zetten en verkoop uw object sneller met een advertentie op benb-tekoop.nl.

Kun je leven van een B&B in Frankrijk, zal je jezelf misschien afvragen. Ja, dat kan. Maar de kans is een stuk groter als je een bestaande succesvolle B&B overneemt. Het kost namelijk de nodige tijd om vaste gasten en voldoende vindbaarheid op internet (en daarmee een hogere bezettingsgraad) op te bouwen, om ervan te kunnen leven. Door een bestaande B&B te kopen, heb je dus vaak een voorsprong. Hoe heet een B&B in Frankrijk, vraag je je af? Een B&B wordt in Frankrijk doorgaans een chambre d’hôtes genoemd. Kijk dus rond in ons aanbod van bestaande B&B’s die je in Frankrijk kunt overnemen.

Bed and Breakfast / hotel kopen Frankrijk

B&B kopen Frankrijk

Wil je een Bed  and Breakfast kopen in Frankrijk? Dan ben je bij benb-tekoop.nl op de juiste plek. Hier vind je B&B’s te koop van Nederlanders en Belgen in onder andere Bretagne. Het voordeel is dat de panden op onze website qua aantal kamers, badkamers en andere faciliteiten veelal reeds geschikt zijn om een B&B in voort te zetten. Doe altijd zelf even navraag bij de betreffende gemeente of de start van een Bed and Breakfast in het betreffende pand (nog) mogelijk is. Vind in het bovenstaande overzicht B&B’s te koop in Frankrijk van de Dordogne tot de Provence en van Limousin tot Normandië.

Huis met gites te koop Frankrijk

Van huis met gites te koop in Frankrijk tot een B&B in Frankrijk waarvoor uitbaters gezocht worden. Je vindt het allemaal op op benb-tekoop.nl. Wat dacht je van gites te koop in de morvan, een B&B te koop in Frankrijk in de Dordogne of in Limousin. Ook in Normandië worden regelmatig B&B’s te koop aangeboden.

Klein hotel te koop Frankrijk

Wil je een klein hotel kopen in de Franse alpen of elders in Frankrijk? Bezoek dan regelmatig onze website.  Van een Bed & Breakfast in de Franse Alpen tot een klein hotel in de Franse Ardennen. Of je nu een hotel of B&B / Chambre d’hôtes in Noord-Frankrijk of Zuid-Frankrijk. Op ons portal vind je wat je zoekt in France.

B&B’s te koop Noord Frankrijk en Midden-Frankrijk

B&B te koop Hauts-de-France

Vind B&B te koop in Aisne, Nord en Oise tot Pas-de-Calais. Of een prachtig huis met B&B te koop in Picardië van Aisne en Oise tot Somme. Volg jouw droom en koop een B&B in Noord-Frankrijk.

B&B’s met gîtes te koop Normandië

Wat dacht je van het kopen van een B&B in Normandië. Denk daarbij aan Calvados, Euro en Manche, maar ook aan Orne en Seine-Maritime. Fantastisch voor wie een B&B wil kopen in Noord-Frankrijk.

B&B te koop Île-de-France

Vind een huis met gîtes in Ile-de-France. Denk aan Parijs, Seine-et-Marne en Yvelines. Maar in Ile-de-France kun je ook terecht in Essonne, Hauts-de-Seine, Val-de-Marne en Val-d’Oise. In alle mooie departementen in Ile-de-France worden regelmatig B&B’s te koop aangeboden. Zo vind je ook huizen te koop in Seine-Saint-Denis, Val-d’Oise en Yvelines.

B&B’s kopen in Centre Val de Loire

Wil je een idyllische B&B te koop in Centre Loirevallei vinden? Denk dan een B&B’s in Cher, Eure-et-Lor en Indre te koop. Of aan Indre-et-Loire, Loir-et-Cher en Loiret. In al deze departementen in Frankrijk vind je B&B’s te koop.

Woning met B&B te koop Bretagne

Ook Bretagne is een prachtig gebied om een B&B te starten. Wil je hier je droom verwezenlijken, dan kun je een mooie B&B kopen in Côtes-d’Armor, Finistère of Ille-et-Vilaine. Maar binnen Bretagne kun je ook zoeken naar een charmante B&B te koop in Morbihan.

B&B te koop Pays de la Loire

B&B te koop Pays de la Loire vinden? Loire-Atlantique zeker de moeite waard om naar te kijken. Wat dacht je van deze B&b in Nantes.  Ook in Maine-et-Loire, Mayenne, Sarthe en Vendée worden romantische B&B’s met regelmaat te koop aangeboden. Houd deze pagina voor B&B’s te koop in Frankrijk in de gaten, zoals in Angers, Saumur en Monsoreau.

B&B’s te koop Champagne

Bij B&B’s te koop Champagne, denk je aan huizen met zwembad, boerderijen en b&b’s met gites in Ardennes, Aube, Marne en Haute Marne. Stuk voor stuk prachtige gebieden in Frankrijk om een B&B te kopen. Vind B&B’s in Champagne te koop op ons portal.

Huis met gîtes te koop Grand Est

Een huis kopen in de Elzas, Champagne-Ardenne en Lotharingen? Uit deze regio’s is Grand Est ontstaan. Ontdek huis met gîtes te koop in Yonne of Grand Est.

Klein hotel te koop Bourgogne-Franche-Comté

Op zoek naar een klein hotel te koop in Bourgogne-Franche-Comté? Denk daarbij aan plaatsen zoals Dijon. Vind je B&B’s met zwembad te koop Côte-d’Or of juist in Nièvre en Saône-et-loire? De Bourgogne is ideaal om een huis met gîtes en zwembad te kopen. Ze worden ook regelmatig te koop aangeboden.

B&B te koop Lorraine

Ondek B&B’s te koop in Meurthe-et-Moselle, Meuse of Moselle. Ook in Vosges staan wel eens B&B’s te koop. Je vind deze B&B’s en chateaus in Frankrijk dan natuurlijk op onze website.

Uitbaters gezocht B&B’s Alsace

Soms worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Frankrijk. Eerder vonden mensen hun droom door als uitbaters in Bas Rhin en Haut-Rhin aan de slag te gaan. Zelf op zoek naar uitbaters voor jouw B&B in Frankrijk? Plaats dan je advertentie. Wil je als uitbater aan de slag? Bekijk dan de actuele advertenties.

Te koop Franche-Comté B&B

Wil je boerderijen en b&b’s met gites in Doubs en Jura vinden? Soms heb je geluk en worden deze objecten te koop aangeboden. Denk aan een huis met zwebad of een chateau. Er worden ook wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Haute Saône. Houd deze pagina ook in de gaten voor B&B’s te koop in Territoire de Belfort.

B&B kopen in Zuid-Frankrijk en Midden-Frankrijk

Huis met gîtes te koop Nouvelle-Aquitaine

Een huis met gîtes kopen in Nouvelle0Aquitaine? Dan kom je objecten tegen in Aquitanië, Limousin en Poitou-Charentes, waaruit Nouvelle-Aquitaine bestaat. Zoek je een B&B te kooop de Dordogne, Gironde of juist in Landes? Deze departementen in Nouvelle-Aquitaine zijn prachtig, maar er zijn meerdere mogelijkheden als je een B&B wilt gaan runnen in een landhuis, chateau of boerderij in deze regio. Denk aan Charente, Charente-Maritime en Deux-Sèvres. Soms worden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Lot-et-Garonne. Ook Pyrénées-Atlantiques en Vienne zijn regio’s om zeker te bekijken als je een B&B wilt kopen in Nouvelle-Aquitaine.

B&B kopen Poitou-Charentes

Boerderijen en b&b’s met gites in Charente in Charente-Maritime kopen? Ontdek Deux-Sèvres, maar houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Vienne. Ontdek chateaus in Poitou-Charentes.

B&B te koop Occitanië

Je vind deze B&B’s in Corrèze en Creuse natuurlijk op onze website. Ook boerderijen en b&b’s met gites in Haute-Vienne worden verkocht op onze websites. Liefhebber van Limousin? Houd deze pagina in de gaten voor chateaus en B&B’s te koop in Occitaine.

B&B kopen Languedoc Roussillon

Een B&B kopen in Languedoc Roussillon kun je bijvoorbeeld doen in Aude, Gard of elders. Er worden wel eens uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Hérault. Is dit het geval, dan lees je dit op onze website. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Lozère en Pyrénées-Orientales, maar ook voor een boerderij met b&b te koop Midi-Pyrénées. Ariège is ook prachtig en soms doet zich een bijzondere kans voor. Dan worden er uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Aveyron, Haute-Garonne of Gers. Lot is ook een geweldige plek om een B&B te kopen. Boerderijen en b&b’s met gites in Hautes-Pyrénées kopen? Soms is het mogelijk om jouw droom in Zuid-Frankrijk waar te maken. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Tarn en Tarn-et-Garonne en andere objecten in Languedoc Roussillon.

Huis met gîtes te koop Auvergne-Rhône-Alpes

Boerderijen en b&b’s met gites in Allier vind je te koop op onze website. Maar een huis met gîtes te koop in Auvergne kun je ook vinden in Cantal of in de buurt van Lyon. Controleer altijd even het actuele aanbod op onze pagina met B&B’s met gîtes te koop in Zuid-Frankrijk. Er werden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Haute-Loire en Puy-de-Dôme.

Rhône-Alpes B&B te koop

Een populaire plek om een B&B te kopen is Ain. Het is schitterend wanneer je op zoek bent naar B&B’s te koop in Rhône-Alpes. Maar behalve in Ain, kun je ook zoeken naar boerderijen en b&b’s met gites in Ardèche, die te koop worden aangeboden. Of huist in Drôme of Isère. Veel mensen zijn benieuwd of er uitbaters gezocht worden voor een Bed and Breafast in Loire. Bekijk hiervoor altijd de actuele advertenties voor de verschillende huizen en chateaus. Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in Savoie, Rhône en Haute-Savoie.

Huis met gastenverblijf in Provence-Alpes-Côte d’Azur kopen

Alpes-de-Haute-Provence ligt in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Een fantastisch gebied als je een B&B wilt kopen en wilt gaan runnen in Frankrijk. Of als je hier een huis met gastenvverblijf wilt kopen. Er werden uitbaters gezocht voor een Bed and Breafast in Hautes-Alpes, maar deze uitbaters zijn inmiddels aan de slag gegaan. Wil je ook als uitbater aan de slag in een chateau in Frankrijk of wil je een B&B in Provence-Alpes-Côte d’Azur kopen? Houd deze pagina in de gaten voor B&B’s te koop in onder andere Bouches-du-Rhône en Vaucluse.

Corsica b&b te koop

Zoek op onze website naar een huis met B&B te koop Corsica zoals om Ajaccio. Zoek je een B&B te koop in de Franse Riviera? Dan kun je zoeken naar B&B’s in Alpes-Maritimes en Var. Bekijk het aanbod om te zien of er B&B’s in de Franse Riviera worden aangeboden.

Hotel / Bed and Breakfast Verkopen Frankrijk

Zelf B&B Frankrijk verkopen

Een B&B Frankrijk zelf verkopen of een ander object met vakantieverhuur aanbieden? Veel Nederlanders en Belgen willen het roer omgooien en een B&B, klein hotel, gîte, vakantiewoning of boerderij uitbaten in Frankrijk. Met ons portal bereik je die Nederlandse en Belgische doelgroep zelf.

Huis met gîtes Frankrijk verkopen

Wij staan bovenaan in Google op vele relevante zoektermen! Maak er gebruik van en adverteer jouw huis-met-gîtes-object in Frankrijk helemaal zelf. Je kunt dus een B&B of huis met gîtes in Frankrijk verkopen zonder makelaar. Maar ook met een makelaar ben je uiteraard welkom op ons platform.

Hotel verkopen Frankrijk

Een Bed and Breakfast of klein hotel verkopen in Frankrijk? Op B&B Te Koop vinden potentiële kopers van B&B’s en kleine hotels jouw object. Je verkoopt je hotel in Frankrijk doorgaans sneller met een advertentie op benb-tekoop.nl. Wacht daarom niet langer om jouw hotel te adverteren voor verkoop.

Makelaar Bed and Breakfast  Frankrijk verkopen

Als makelaar een Bed and Breakfast in Frankrijk verkopen? Of je nu de eigenaar of makelaar bent van een B&B of Chambre d’hôtes, ons portal biedt de ultieme kans om jouw object bij de juiste gerichte doelgroep onder de aandacht te krijgen. Duizenden potentiële kopers zoeken naar te koop-staande Bed and Breakfasts en kleine hotels in Frankrijk. Op Bed & Breakfast Te Koop kunt u zeer voordelig adverteren. Meld je aan en registreer je als makelaar of verkoper om jouw B&B of Chambre d’hôtes te kunnen adverteren.

Hotel verkopen: makelaar Frankrijk

Een (klein) hotel in Frankrijk verkopen als makelaar? Of je nu hoteleigenaar of – makelaar bent; met B&B Te Koop bereik kopers van een B&B en klein hotel in Frankrijk.  Hotelmakelaars adverteren regelmatig op B&B Te Koop hun hotel-aanbod in Frankrijk en vinden zo geschikte kandidaten. Adverteren is zeer voordelig en courtagevrij.

Recente Blog Posts