Bed & Breakfast / hotel Te Koop in het buitenland

B&B for sale Europe / hotel for sale Europe

Hotels en B&B’s kopen of verkopen in het buitenland zoals in Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal? Of in Duitsland, Ierland, Zuid-Afrika of Curaçao?

Filter de objecten met het onderstaande menu op en regio.

JOUW B&B OF HOTEL VERKOPEN?

✔ Beste B&B- / hotel- verkoopsite!
✔ Bovenaan in Google!
✔ ca. 100.000 page views /mnd !
✔ Bereik hier je doelgroep!

Ontbreekt jouw land nog? Na jouw aanmelding voegen we jouw land toe aan ons systeem.

B&B of hotel verkopen in het buitenland

Selling your B&B or hotel in Europe

Droom je van een Bed en Breakfast in het buitenland? Dan zit je hier goed. B&B Te Koop biedt namelijk niet alleen een platform voor B&B’s die te koop staan in Nederland en België, maar ook in het buitenland, zoals B&B’s van Ik Vertrek te koop op Curaçao! Bekijk daarnaast B&B’s te koop in andere populaire Europese landen, zoals Frankrijk, Spanje, Portugal, ItaliëDuitsland en Oostenrijk.

Maar ook Nederlanders en Belgen die buiten Europa een guesthouse, hotel of Bed & Breakfast begonnen, kunnen hun object in het buitenland hier verkopen.  Nederlanders en Belgen die ook het avontuur aan willen gaan om buiten Europa een guesthouse, B&B of hotel te starten, kunnen hier hun “droom” vinden.

Zo kunnen sinds kort bijvoorbeeld verkopers van B&B’s en guestshouses te koop in Gambia en Zuid-Afrika en Nederlandse en Belgische geïnteresseerden elkaar hier vinden. Als een land ontbreekt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Indien het land interessant is voor de bezoekers op onze website, die het roer om willen gooien, laten we uw object graag toe op deze pagina.

Wanneer je jouw Bed en Breakfast in het buitenland (in of buiten Europa) wilt verkopen, is het slim om te adverteren op deze pagina. Hier vinden Nederlanders die het roer om willen gooien namelijk jouw advertentie voor je Bed en Breakfast, guesthouse of hotel te koop in of buiten Europa.

B&B of klein hotel verkopen? Heb je een B&B Te Koop in Spanje? Zet dan ook je Bed en Breakfast in Spanje te koop op onze website. Of een Bed en Breakfast Te Koop in Frankrijk, Curaçao of Zuid-Afrika? Bij ons vinden kopers jouw B&B of kleine hotel, om het roer om te gooien naar het buitenland. Makelaars en verkopers adverteren zeer voordelig op onze website.

Een B&B of hotel in Europa (zoals Frankrijk, maar ook Curaçao) een guesthouse buiten Europa (zoals in Zuid-Afrika) onder de aandacht van een zeer gerichte doelgroep brengen? Of een pand dat geschikt zou kunnen zijn voor het gebruik als Bed & Breakfast, guesthouse of hotel? Iedere maand zoeken vele duizenden potentiële kopers naar Te Koop-staande B&B’s in Europa. Op B&B Te Koop adverteert u tegen lage kosten!

B&B of hotel Te Koop Duitsland

Bed en Breakfast of hotel verkopen of kopen in Duitsland

B&B kopen of verkopen in Duitsland? Een Bed & Breakfast (Zimmefrei) in Duitsland kopen of verkopen? In deze rubriek van Europa, is plek voor B&B’s en hotels in Duitsland. Duitsland is populair vanwege de indrukwekkende natuur en de gunstige prijzen van het vastgoed. Bekijk hier Duitse B&B’s en panden die geschikt zijn voor gebruik als B&B of klein hotel of verkoop uw eigen pand, pension of Bed & Breakfast!

B&B for sale Germany. B&B zu verkaufen Deutschland.

B&B/hotel Te Koop Frankrijk

Bed & Breakfast of Chambre d'hôte verkopen of kopen in Frankrijk

B&B of hotel kopen of verkopen in Frankrijk?

Frankrijk is één van de populairste vakantielanden van Europa onder Nederlanders. Niet voor niets zoeken veel mensen dan ook naar een B&B of boutique-hotel om in Frankrijk over te nemen. Of naar een pand dat alles in huis heeft om een mooie B&B (Chambre d’hôtes) in te beginnen. Koop of verkoop je pand via B&B Te Koop.

Uitbaters gezocht B&B Frankrijk

We zoeken regelmatig uitbaters voor een B&B te koop in Frankrijk. Het gaat om bestaande B&B’s en huizen met gîtes in Frankrijk. Houd de advertenties in de gaten. Niet alleen B&B’s van Nederlanders in Frankrijk worden regelmatig te koop aangeboden, maar ook Fransen bieden hun B&B te koop aan, oftewel: B&B a vendre France.

Hotel/B&B verkopen Frankrijk

Je wilt je Bed & Breakfast of hotel in Frankrijk verkopen. Op onze website worden ook uitbaters gezocht voor een B&B in Frankrijk en worden regelmatig huizen met gîtes te koop aangeboden. Zo kun je een B&B beginnen in Frankrijk. Heb je zelf een bestaande Bed en Breakfast in Frankrijk, die je wilt verkopen? Op deze website kun je dan adverteren om jouw potentiële koper te vinden. Zo kun je je B&B of hotel in Frankrijk sneller verkopen.

B&B for sale France (a vendre)

Looking for B&B or Chambre d’hôtes a vendre? Or you want to sell  your B&B in France?
Selling your Bed & Breakfast is easy with benb-tekoop.nl or B&B for sale.

Hotel/B&B Te Koop Griekenland

Bed and Breakfast of hotel verkopen of kopen in Griekenland

Ook je B&B verkopen in Griekenland? Of een hotel in Griekenland kopen? Regelmatig vind je hier panden die in Griekenland Te Koop staan, waar je een B&B of hotel van kunt maken. Soms is er al een Bed and Breakfast gevestigd, die je zo kunt overnemen. Maar in andere gevallen gaat het om een pand in Griekenland waar je heel goed een B&B in zou kunnen starten. Een pand met veel slaap- of badkamers bijvoorbeeld. Een Bed en Breakfast verkopen in Griekenland? Registreer je dan vandaag nog als verkoper of makelaar en verkoop je hotel of B&B in Griekenland.

Hotel/B&B Te Koop Spanje

Koop of verkoop jouw Spaanse droom: B&B/hotel Spanje kopen of verkopen!

B&B Kopen of verkopen in Spanje? Wie houdt er niet van de Spaanse zon en keuken. Ieder jaar gooien Nederlanders het roer om in Spanje om daar een B&B of hotel te beginnen. Op B&B Te Koop komen vraag en aanbod op het gebied van te koop staande B&B’s en hotels in Spanje bij elkaar. Het is dus de ideale plek om geïnteresseerde kopers voor je pand te vinden. Of om het aanbod van Te Koop-staande B&B’s en hotels in Europa te vergelijken.

B&B/hotel Te Koop Portugal

Verkopen van een Bed and Breakfast in Portugal of een hotel in Portugal kopen

Hotel of B&B kopen in Portugal (Europa) of verkopen in Portugal? Ook Portugal is een populaire vakantiebestemming in Europa. Daarom wordt er ook veel gezocht naar B&B- of hotelobjecten in Portugal. Regelmatig vind je bij ons B&B’s in Portugal die je over kunt nemen. Of panden met veel slaapkamers en badkamers, die dus interessant zijn om een B&B in te starten.

Ontdek zelf wat B&B-Te Koop voor u kan betekenen. Adverteer uw B&B- hot hotelpand in Portugal of bekijk het aanbod van panden die Te Koop staan. Verkoop je Bed en Breakfast via B&B Te Koop. Want een B&B verkopen gaat sneller als je deze onder de aandacht brengt van Nederlanders die het roer om willen gooien in Spanje.

B&B, pension en hotel Te Koop Oostenrijk

Verkoop je B&B of pension in Oostenrijk of koop een Oostenrijks B&B of pension!

B&B, pension of hotel kopen of verkopen Oostenrijk? Oostenrijk is binnen Europa hét land van de wintersport en daarmee ideaal om een pension, hotel B&B te beginnen. Oostenrijk is zowel in de zomer als in de winter populair onder (Nederlandse) toeristen. Regelmatig vind je op B&B Te Koop panden in Oostenrijk die ideaal zijn om een pension of B&B te starten. Vele duizenden bezoekers weten de weg naar ons platform te vinden. Een ideale plek dus om je hotel, pension of B&B in Oostenrijk te verkopen.

Guesthouse, hotel en B&B Te Koop in zonnige oorden

Kopen of verkopen van een guesthouse, B&B of hotel op Curaçao of B&B in Zuid-Afrika

B&B kopen op Curaçao of  in Zuid-Afrika of een guesthouse of hotel verkopen in Zuid-Afrika of op Curaçao?

Een bed and breakfast of guesthouse te koop in Zuid-Afrika of Curaçao vinden? Zuid-Afrika en Curaçao zijn zeer in trek bij toeristen, van onder andere Duitse en Nederlandse afkomst. Dit omdat de oorden zonnig zijn, maar ook omdat er meer Nederlandstaligen wonen. B&B Te Koop is het Nederlandse en Belgische portal, om een B&B in het buitenland te kopen of verkopen. Vind een guesthouse te koop in Somerset West. De B&B of het guesthouse ligt circa 50 kilometer van Kaapstad en slechte 10 kilometer van het strand. Of koop of verkoop een guesthouse in Gardens, Oranjezicht of Tamboerskloof. Vind een B&B te koop aan De Waterkant of Bo Kaap. Ideale locaties vlak bij de zee om een guesthouse, B&B of hotel in Zuid-Afrika (bij Kaapstad) te kopen. Of ontdek b&b’s op Aruba, Curaçao of Bonaire die te koop staan. 

B&B, pension en hotel Te Koop Noorwegen & Zweden

Verkoop je B&B of pension in Zweden of Noorwegen

Verkoop je B&B, pension of hotel in Noorwegen of Zweden of koop in Scandinavië een B&B of pension!

Een charmante Bed and Breakfast kopen of een pension of hotel te koop in Noorwegen? Wie een B&B of hotel wil beginnen in Zweden, kan op deze pagina te koop staand aanbod vinden in Zweden en Noorwegen. B&B Te Koop is het portal om een b&b, hotel, pension met of zonder blokhut/hytte te kopen en verkopen. Adverteer daarom hier, waar jouw doelgroep zich bevindt.

Hotel, B&B en agriturismo Te Koop Italië

Verkopen van een agriturismo, hotel of B&B in Italië

B&B verkopen in Italië (Europa)? Een B&B kopen of pachten in het prachtige vakantieland Italië? Regelmatig staan er B&B’s in Italië op ons portal te koop. Denk hierbij aan een agriturismo of boerderij in Italië, met olijfboomgaarden en kamers voor Bed and Breakfast, soms met camping. Van Toscane, Sicilië tot het Gardameer of de kust kun je deze B&B’s, hotels en pensions vinden. Wie een boerderij of andere accommodatie in Italië wil verkopen, vindt zijn of haar doelgroep via het portal B&B Te Koop. Adverteer daarom jouw B&B in Italië op onze website.

Recente Blog Posts